5 feb. 2017

Rainy Sunday

Salut!

M-am gandit de multe ori sa scriu, macar vreo doua randuri, sa va spun ca sunt bine, stiu ca va datorez o explicatie. Dar mi-a fost foarte greu sa ma adun si sa ma pun in fata calculatorului sa scriu din nou. Am trecut printr-o perioada grea. Nu numai ca nu am scris pe blog, ci m-am inchis in mine cu totul. Sa zicem ca mi-a pierit orice chef de... orice.

Va multumesc de mesaje, imi pare foarte rau ca nu am dat niciun semn de viata. Nu am de gand sa inchid blogul, vreau sa ma fac mai bine, sa-mi treaca norii din cap, sa scriu din nou.

In afara de tot ce simt si gandesc eu in ultima vreme, de cand am scris ultima data pe blog s-au intamplat multe. Am facut cateva iesiri, de Craciun am fost acasa in Spania cu familia, am cumparat lucruri noi, si am mai si bucatarit. Am citit mult. Cartile m-au ajutat mult sa evadez atunci cand am avut nevoie.

Va pup cu drag, ne citim cat mai curand!!


10 comentarii:

  1. Buna!
    Ma bucur sa aflu vesti de la tine! Nu am insistat cu intrebari deoarece banuiam ca in febra sarbatorilor, cu vizita acasa... ai avut multe de facut. Imi pare rau sa aflu ca nu totul a fost roz. Iti doresc sa te "regenerezi", sa fii bine, sa-ti fie senin! :)
    Sa ai o saptamana minunata iti doresc, cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. bună seara !
    cu drag, îţi doresc multă, multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Curaj, Evelyn ! Dupa ploaie iese soarele, nu-i asa ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur mult că ai revenit, Evelyn! Nu pune la inimă, totul trece, chiar dacă pe moment pare că nu...
    Îți doresc numai bine, din toată inima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit, ma bucur sa te citesc!
    Fiecare are nevoie de vacanta lui :) sa iti fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, te inteleg perfect! Inceputul de an n-a fost nici pt mine prea dinamic si m-am motivat tare greu sa fac orice mi-am propus. Luna trecuta l-am pierdut si pe unul dintre pisoi, care era din ce in ce mai bolnavior.... am zis ca anul 2017 incepe din februarie pt mine, fiindca as vrea sa uit de ianuarie cel rau.

    Eu cred ca starea de spirit urmeaza sa fie mult mai buna imediat ce se incalzeste afara si avem zile mai lungi, insorite si parfumate de flori! Te pup cu mare drag! :*

    RăspundețiȘtergere