27 ian. 2016

Saptamana in imagini (1)

Salut!
Am vazut acest fel de postare pe la multe bloguri, nu ca as face eu asa multe poze de pus aici, dar cum a fost Andreea la mine, am facut o gramada si m-am gandit sa impartasesc cateva cu voi. Deci nu e toata saptamana in imagini, dar asta e :)

Sper sa nu fie nicio problema cu pozele. Am observat ca anumite poze din postari mai vechi nu se mai pot vedea. Oare de ce? Vi s-a intamplat si voua? O sa incerc sa rezolv problema, daca mai gasesc pozele respective. 


Fizic nu semanam deloc. Nimeni nu ar spune ca suntem surori. Dar gandim la fel, de aceea ne intelegem atat de bine :) Desi nu se apreciaza in poza, are parul mov si luuung (il avea mai lung dar l-a taiat recent).

Am avut parte de un weekend intens in care am dormit putin, am umblat mult si am povestit ore intregi pana ni se inchideau ochii. A fost scurt timpul, dar m-am simtit minunat! 

Poze facute in parcul care se vede de pe terasa noastra. E la 5 minute de noi si credeti-ma ca e prima data cand il vizitam..

Cateva din plimbarea prin oras.
Trecea o barca pe Rin si agita frumos apa.
Vroiam neaparat sa ii facem poza tramvaiului mov pe care il tot vedeam ca trece prin oras. Pana la urma a trebuit sa ne urcam in el ca sa ne intoarcem acasa si am putut sa ii facem cateva poze cand pleca.
Din nou poza la primarie.. v-am mai aratat-o, stiu, dar imi place :)
Handmade. Oare cine plateste asa mult pentru o miniatura de ursulet de plus?
Din seria mancaruri, vin alte multe poze :))
Am fost intr-un magazin cu produse asiatice enorm, am pierdut ceva timp acolo! Am cumparat ingrediente ca sa facem sushi acasa (sotul se pricepe), si alte multe prostioare ca sa incercam, unele nu au poza.
Am luat si ingredientele care lipseau ca sa facem guacamole. Am avut parte de o cina foarte internationala :))
Si asa arata farfuria plina de sushi! Am facut trei rulouri, cate unul fiecare, si a fost foarte distractiv! Eu si Andreea am invatat in sfarsit sa le facem si ne-au iesit atat de bine... ale noastre sunt cele cu ton, iar cele cu somon le-a facut sotul meu.
  
Un mic dejun. I-am facut Andreei mini-omplete cu tigaia cea micuta care va aratasem ca mi-am cumparat. Iar sotul meu a cumparat macarons pentru ca ne plac tare mult :) ne-am rasfatat.
Andreea mi-a daruit un charm Pandora pe care scrie "All around the world". Imi place la nebunie! Oriunde in lume m-as afla, stiu ca o am pe ea aproape, no matter what. 

Va pup!


13 comentarii:

  1. wow! mi se pare o saptamana faina, eu sigur mai vreau sa vad astfel de postari:).

    tramvaiul ala arata tare cool :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Alina! Atunci voi mai face! Dar doar cand o sa am poze destule.. Singura nu prea scot aparatul :))

      Ștergere
  2. Intr-o vreme faceam si eu postari de acest gen si imi placeau foarte mult, dar apoi am renuntat din lipsa de poze, fie era prea anosta saptamana pentru poze, fie prea agitata pentru a mai avea timp de ele:))

    Foarte faina postarea, imi plac postarile de genul acesta:) Foarte fain orasul unde locuiesti:) Cat despre mancare....nu mai zic nimic:)) Poate ne zici odata cum faci tu guacamole, doar de cativa ani am inceput sa mananc si eu avocado si sunt in cautare de idei de al gati. Nu sunt fan mancare asiatica, da sushi imi place. Sa-l fac acasa nu m-as gandi niciodata, pare prea complicat:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar stiu ca faceai astfel de postari, cred ca ti-am citit tot blogul :)) si ai mai putea face, si mie imi plac postarile astea. E drept ca nici eu nu prea fac poze, ba nu imi amintesc.... si alte scuze. Voi face doar cand voi avea ce arata :D
      Mersi mult! :)
      Ia uite, Diana, e atat de simplu sa faci guacamole.. Eu am o reteta dupa care nu ma iau mai niciodata, fiindca mereu difera cantitatea ingredientelor. Asta din poza mi l-au laudat tare mult, asa ca iti spun ce am pus: 2 avocados, 2 cepe micute, 1 rosie fara coaja, putin ardei rosu (si la asta ii iau jos coaja), sare, suc de lamaie concentrat, ulei de masline, coriandru verde, destul de mult coriandru, si putin tabasco. Apoi le dai la blender :)
      Toate se pun dupa gust.. mie imi place ceapa, de aceea pun 2. Pun putin tabasco pentru ca ne place picant..etc. Daca nu intelegi ceva, sa ma intrebi, e foaaarte bun, sa incerci si tu! Te puuup!
      Ah, si in legatura cu sushi.. da, e complicat. Sotului ii place, asa ca sa faca el, eu nu ma mai bag :))

      Ștergere
  3. Da, a stat doar de vineri seara pana duminica :( Lucreaza si ea, a fost doar o mica evadare :)) Ma bucur ca ti-a placut postarea!
    Eu zic sa incerci vreodata si sushi. Mie la inceput nu imi placea deloc! Mi se pusese pata din cauza pestelui crud. Dar exista si alte feluri care nu au peste crud inauntru. Asa a inceput sa imi placa. Apoi acum mai mananc si cu peste, dar nu foarte mult. Gusturile se schimba mai mereu :) Daca e sa incerci, si intr-un restaurant, iti recomand sa fie unul japonez, nu chinezesc. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase imagini ai impartasit cu noi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoase fotografii,sunteti voi doua in foto?Sa ne mai incanti cu astfel de postari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Carmen!! Voi mai face :)
      Da, noi doua suntem :)

      Ștergere
    2. Sigur esti tu aia roscata,asa presimt:)

      Ștergere
    3. Daa, eu sunt :D Iar Andreea e cea bruneta, care desi e mai scunda decat mine, e surioara mea mai mare. :)

      Ștergere