29 ian. 2016

Liebster Award (Leapșa)

Vroiam sa preiau leapsa de la Carmen, dar Laura mi-a luat-o inainte si m-a si nominalizat :) Iti multumesc tare mult, Laura, ca te-ai gandit la mine, am ramas placut surprinsa.

Aceasta provocare are niste reguli, dar ma voi limita doar sa raspund intrebarilor, si daca cineva ar dori sa participe, poate folosi aceleasi intrebari facute de Laura.

Cum vă numiți, ce vârstă aveți, unde locuiți?

Ma numesc Evelyn, am 27 de ani si locuiesc in Basel, deocamdata.

Ce înseamnă pentru voi propriul blog?


Este un colt in care pot sa ma exprim cu total libertate, un colt doar al meu, care de cand l-am deschis m-a ajutat destul de mult sa mai uit de anumite necazuri.

Ce valori doriți să promovați prin intermediul postărilor voastre?

M-am gandit mult la aceasta intrebare si nu e una simpla, voi spune totusi schimbul de experiente. Mie imi place sa gasesc in blogurile care le urmaresc diferite moduri de gandire, diferite experiente, povestioare de zi cu zi.. Putem invata multe unii de la altii.

Ce înseamnă pentru voi o zi frumoasă?

O zi cu multe rasete si persoane dragi alaturi. Oriunde si oricand.

Care sunt activitățile care vă definesc?

Nu cred ca exista asa ceva :)) Sunt o persoane schimbatoare, dar daca ar fi ceva fara de care nu as putea trai ar fi calatoritul.

Cum vă petreceți zilele de duminică?

Sunt zile de duminica in care iesim sa mai vizitam ceva nou, sa ne plimbam, sa ne intalnim cu prieteni, si sunt zile de duminica in care pur si simplu lenevim sau facem de mancare.

Ce vă place să gătiți?


Orice fel de mancare, mai ales ciorbe. Ceea ce imi place mai putin sa fac sunt prajituri, fiindca nu sunt mare fan al dulciurilor. La fel imi place sa incerc retete noi si sa ma pun la incercare cu retete complicate. Ador bucataria...

Numiți trei romane preferate! De ce le-ați ales tocmai pe acestea?

Primul ar fi "Kafka on the shore" de Haruki Murakami, e o carte care m-a dat peste cap prima data cand am citit-o. Al doilea roman ar fi "Veronkia decides to die" de Paulo Coelho si al treilea "Touching Earth" de Rani Manika. Cartile acestea m-au pus pe ganduri destul, din cate imi amintesc. Am o memorie foarte proasta, si sunt sigura ca au fost multe alte carti care mi-au placut enorm, dar daca nu le vad, nu imi amintesc :)) Si din pacate, aceste carti se afla in cutii.

Numiți trei filme de comedie pe care ați vrea să le revedeți la nesfârșit. De ce le-ați ales?

Ador filmele de groaza, de fapt. Nici nu imi amintesc de ce comedii am vazut care sa imi placa atat de tare. Dupa ce m-am gandit putin, voi spune doar un film: Ice Age. Da, cred ca l-as putea vedea la nesfarsit :D

Cum v-ați caracteriza în trei cuvinte?

Nerabdatoare, metodica, sensibila.

Ce v-ați propus să realizați în 2016?

Uff, multe lucruri. Sa mananc mai sanatos, sa folosesc mai mult cremele, sa ma aranjez mai mult si mai des, sa invat germana, sa fac multe schimbari in viata personala, sa fiu fericita zi de zi.. 


Si cu asta am terminat leapsa :) Cine vrea provocarea, poate prelua aceleasi intrebari. Va pup cu drag :D


9 comentarii:

  1. dragute raspunsuri, numai cu filmele de groaza nu sunt de acord :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Daa.. si comediile imi plac dar am o slabiciune pentru cele de groaza :))

      Ștergere
  2. Filme de groaza?Nu ti-e frica dupa?Eu daca ma uit la filme de groaza mi-e frica de mor ,n-as dormi singura in camera in noaptea aia nici sa zici ca-mi dai cine stie ce premiu,cand eram mai tanara fugeam la ai mei in pat daca se intampla sa vad asemenea filme.La ce fel de creme te referi?Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie de mica imi placea sa ma uit la filme de groaza :) Recunosc, cateodata mai vad vreun film care ma mai sperie putin (desi e cam greu acum, prea m-am obisnuit cu ele) si atunci cand mi-e frica, ma bag sub plapuma/patura si nu scot niciun deget :)) poate fi oricat de cald ca eu de acolo nu ies.
      Ma refer la toate cremele care le am, plus care as mai cumpara. Am impresia ca prea mi-am lasat pielea la o parte toti anii acestia, nu am avut grija de mine, si deja incep sa observ ceva riduri, piele uscata.. Singurul lucru care ma linisteste e ca nu m-am machiat mai deloc in viata mea, niciodata nu mi-am pus fond de ten si de-alea, cred ca asta totusi e ceva bun :) Te pup, Carmen!

      Ștergere
  3. Si eu urmaream cateva seriale de comedie, alea imi plac si mie foarte mult! Hm, eu nu am vazut acest film de care zici. E comedie? Voi cauta, in ultima vreme chiar nu am vazut niciun film. Is pusa pe un serial acum, the good wife :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Filme de groaza, esti curajoasa! :)

    RăspundețiȘtergere