9 ian. 2016

Dă-mi aripi să zbor şi motive să rămân

Cat de multe poate sa spuna o simpla fraza. In viata mea, libertatea are un rol foarte important. Am nevoie sa stiu ca sunt independenta si ca pot sa ma tin singura pe picioare. Vreau ca lumea din jurul meu sa inteleaga ca nu pot fi tinuta cu forta, nu pot fi legata undeva, sau de cineva. Voi sta intr-un loc in care imi va place, care sa ma faca sa ma simt bine, implinita. Voi sta langa cineva care ma pretuieste si ma respecta. 

Bun. Ieri am postat jurnalul de vineri, apoi normal ca am mai stat ceva timp pe blog, am citit o gramada de la voi, i-am povestit si sotului meu chestii interesante ce am gasit.. Dar apoi am ajuns iar la blogul meu si m-am intristat asa, putin. Eu v-am spus chiar la inceput ca nu sunt o experta in nimic special incat sa ii dedic tot blogul, deci nici beauty, nici mancaruri.. nimic. De mult timp citesc bloguri, dar nu puteam niciodata comenta sau pur si simplu sa va cunosc. Am decis sa fac un blog. Mie imi place sa scriu, de ce ar trebui sa fie asa greu?? Iata.. pentru ca nu stiu ce sa scriu. Ce sa scriu sa fie pe placul tuturor, si sa fie si OK. Iar voi ati spune sa scriu ce vreau eu si ce simt, nu sa ma adaptez voua. Si de fapt asta incerc, sa fiu eu, sa fiu naturala (precum Cristina mi-a recomandat :D) si sa scriu despre ce vreau, ca doar de aceea e pagina mea. Dar asa e firea mea, sa imi fac intotdeauna probleme :)) Sper din suflet sa nu va para rau ca imi urmariti pagina doar pentru ca nu scriu despre aceleasi lucruri ca voi. Urmaresc bloguri cu retete, ador bucataria si voi pune si eu cateodata ce mai fac pe-acasa. Urmaresc bloguri despre beauty, imi place mult sa le citesc, am multe de invatat de la voi, desi in multe ocazii nu pot sa cumpar ca sa incerc aceleasi produse pentru ca aici nu le gasesc :(. Urmaresc bloguri cu orice fel de subiect care mie mi se pare interesant, cat timp ceea ce citesc imi place. Sotul meu spune ca par mai fericita de cand am intrat in lumea asta virtuala. Ma bucur cand vad ca am vreun mesaj, ii citesc (traduc) post-uri de ale voastre interesante, si se bucura si el ca vede ca imi face bine. Asa ca eu doar sper ca incet incet, coltisorul meu sa se faca mai mare :)

Si asa, sarind de la un subiect la altul, ia uitati ce prajitura am luat azi!!

 

Inca nu am gustat-o. A fost destul de scumpa, e facuta de casa din cate am citit pe ambalaj. Scrie Frisch Handgemacht pe ea - fresh handmade.
Nu e de mare mirare, avand in vedere ca in Elvetia peste tot dai de produse bio sau handmade (mai ales painea si prajiturile, si am vazut si alte mancaruri gata preparate tot cu aceasta eticheta). Chiar azi am cumparat cate ceva, si nu ai cum sa nu iei bio! Diferenta de pret e prea mica, iar diferenta la gust enorma! Abia astept sa vina primavara sa pot planta si eu ceva pe terasa...


Va spusesem ca sunt in cautare de un pisic mic. Ma mai gandesc.. apartamentul e mic, si nu as vrea sa se simta prea inchis aici. Iar alta problema e ca eu nu vreau sa cumpar ci sa adopt. Dar sotul meu vrea neaparat un pisic mic, iar la adapost au doar pisicute in varsta. Tin sa spun ca sunt ingrijite foarte bine la adapost, si cu greu vezi pisici pe strada (sau caini). Iar daca sunt, cel mai probabil ca i-a pierdut cineva. Mai astept, poate gasesc eu, sau poate vad ca apar la adapost. Pana atunci ma mai gandesc si la treaba cu apartamentul prea mic. 

Va pup cu drag, multumesc ca treceti pe la mine. Ma bucura enorm :)

8 comentarii:

  1. Draga mea,nici eu nu sunt experta in ceva domeniu,dar scriu si eu ce simt pe blog,sa stii ca si eu uneori ma critic si mi se pare ca blogul meu nu este asa reusit ca si altele,dar ma straduiesc ...sa nu fi dezamagita,mie imi place ce gasesc la tine,contiunua tot asa ,o faci bine,povestes-ne despre tine,despre voi,despre activitatile voastre,vei vedea cate o sa ai de spus,iar ideile o sa tot apara.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca asa ar trebui sa fie, e o pagina deschisa unde pot sa pun ce vreau, dar sunt prea autocritica de obicei, imi fac prea multe probleme. De spus, as avea multe, desi nu stiu daca ce am de spus intereseaza pe cineva :) dar o sa incerc sa nu gandesc asa mult.
    Multumesc foarte mult pentru comentariul tau, esti foarte draguta, m-a facut sa zambesc si ma bucur ca iti place ce citesti. Te pup cu mult drag, Carmen!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ai zambit si la greselile pe care le- am facut!:) ,graba, strica treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aah, important e mesajul! Greseli facem cu totii, se mai intampla. Asta e cand trebuie sa butonam rapid :))

      Ștergere
  4. Asa e, Luiza. Blogul tau e unul dinre acelea care mi se par atat de interesante. Intotdeauna postezi lucruri care ma pun pe ganduri, lucruri de folos, lucruri frumoase :)
    Prajitura a fost foarte buna, de capsuni. Mie imi plac prajiturile cu crema, imi vin cateva in cap (din Romania) dar nu imi amintesc numele.
    Te pup si eu!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-ti mai fa atatea griji ! E pagina ta si scri ceea ce-ti place si gandesti ...vei avea si critici vei avea si admiratori ...dar e un colt al tau in care-ti poti permite orice ! Nu trebuie sa faci pe placul nimanui , decat al tau ! ...Citindu-ti postarea acum , chiar imi pare rau ca nu ti-am stiut dorinta de mai devreme , aceea cu adoptia unui pisicut ! Ti l-as fi adus cu MARE , MARE drag din tara , iar Elvetia -Germania era la o aruncatura de bat !In drumurile noastre RO-DE , suntem mereu insotiti de patrupezii nostri, plus ca trimitem bani si acasa pentru 2 catelusi amarati . Cat priveste spatiul , nici sa nu gandesti ca are asa mare importanta . Daca o sa ai parte de un gâgos ca al meu , o sa vrea numai la fereastra si in bratele tale ! ...Te imbratisez cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabriela, multumesc tare mult de incurajari si pentru cuvintele tale, esti tare draguta! Cat despre pisic.. in Spania aveam un motan, tot in apartament statea, dar era mult mai mare si terasa era enorma. Aici nu ma gandisem la spatiu pana nu mi-a atras atentia o cunostinta de aici. O femeie care are o casa mare si doua pisici, si mi-a spus ca apartamentul meu e prea mic pentru a tine o pisica si asta s-ar stresa. Nu stiu ce sa gandesc.. Am terasa, si i-as lua tot ce are nevoie, dar oare.. daca nu ar fi de ajuns? M-a speriat putin cunostinta mea. Ce frumos ca ai grija de atatea animalute.. esti buna!
    Noi stam la granita cu germania, inca nu am fost cu masina in romania, doar in spania. In august avem drum si inca nu stiu daca vom merge cu avionul sau cu masina.
    Te imbratisez cu drag si eu si iti multumesc de vizita! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere