21 dec. 2015

Preferatele mele

   

Buna dimineata!! M-am trezit la 6, de atunci afara tot ploua. Ma pregatesc sa ies afara, si cautand cercei si de-alea, m-am gandit sa fac cateva poze la bijuteriile mele preferate. In afara de Pandora, nu am inclus aici nimic altceva din argint sau aur, alea merg separat.

Sus sunt 3 agrafe, toate de la Bijou Brigitte, fluturii si fundita le-am primit cadou. Arata tare bine in par, le port mai mult vara si toamna.

Din alea enspe mii de bratari, am ales doar astea doua, tot de la Bijou Brigitte. Sunt elegante si le port la evenimente mai speciale, de exemplu cea albastra am de gand sa o port de Revelion.

La cercei mi-a fost greu sa aleg, am de toate culorile si de toate felurile posibile. Am ales cei pe care ii port cel mai des, adica: cerceii negri de sus, sunt foarte comozi, au o marime perfecta sa nu deranjeze dar sa se si observe, si sunt foarte uzati, desi nu se vede bine in poza. Cei turcoaz ii port tare mult vara, la fel si bobitele albastre. Cerceii verzi i-am luat din Londra anul asta, ador aceasta nuanta de verde (se poate observa si covorul de aceeasi culoare) si imi place sa ii asortez cu parul meu portocaliu.

   


 

A trebuit sa fac poza si Pandorei, pe care o ador si e parte din mine. Toate talismanele au cate o poveste in spate, unele le-am primit, altele le-am cumparat din locuri vizitate. Marul e din Paris si l-am luat cu ocazia vizitei la Disneyland Paris. Cica e marul albei ca zapada. Avionul e din Londra, in ultima vizita acolo am luat cateva zboruri in plus ca de obicei, plus ca imi place enorm sa calatoresc si avionasul reprezinta asta. Si as putea explica fiecare in parte, dar las pe alta data.

Lantisoarele, majoritatea le-am ales scurte pentru ca astea le prefer in ultima vreme. Am o cutie intreaga de lantisoare lungi, dar nu le mai port demult, acum parca ma deranjeaza sa atarne. Dar nu m-am putut abtine sa nu pun cel lung cu pandantiv cu ceas incorporat. Este greoi, dar arata tare bine pus! Cel albastru pe care scrie "Spatzl" l-am cumparat din Berlin. Cele subtirele le folosesc vara iar celelalte le folosesc toamna si iarna.





Inele nu mai prea folosesc, dar am zis totusi sa pun ceva. Preferatul meu e cel de al treilea, e si cel mai nou. L-am cumparat vara asta in Ibiza intr-o bijuterie, e din argint iar piatra este "mystic quartz". Desi am incercat mai multe poze, nu am reusit sa fac niciuna unde sa se vada mai bine piatra. Este o frumoasa combinatie intre mov si verde, iar la soare nici nu va mai spun ce frumos straluceste. Pacat de flash, si pacat de telefonul meu care nu face poze perfecte.

V-am mai spus ca fac colectie de cutii. Ei bine, fiecare cutie e ocupata, ba cu inele, ba cu bratari, lantisoare, scurte, lungi.. Ador cutiile vintage, asa ca de cele mai multe ori gasesc cutii pe gustul meu in magazine second hand. Intr-o buna zi o sa va arat si voua.

Sper ca v-au placut bijuteriile mele preferate. :)

Va pup cu drag!!

4 comentarii:

  1. cred ca fluturasii sunt preferatii mei :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador accesoriile!Bratara Pandora este un stil de bratara care imi place foarte mult tocmai pentru ca are diverse charmuri,toate cu o semnificatie.

    Si mamei ii plac bijuteriile cu acel quartz :)

    Pentru niste rezultate mai bune incearca sa faci poze la lumina naturala sau daca le faci cu blit,umbla putin la setarile telefonului (saturatie,expunere...) si o sa fie mai ok.Oricum se vad bine si asa!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daa, bratara e preferata mea. Imi place sa gandesc ca e unica, fiecare charm ma descrie, inseamna ceva doar pentru mine. Urmatorul pas e sa am si lantisorul, dar poate va mai trebui sa astept ceva timp :))
    De cand am inelul acela, m-am interesat mult de piatra "mystic quartz" si e destul de rara, in anumite locuri nici macar nu stiau ce fel de piatra e.
    Multumesc de idei! Lumina naturala nu ajuta, telefonul e intr-un vesnic razboi cu mine si nu vrea sa faca poze bune! O sa incerc sa umblu la setari daca vad ca ies prea rau pozele.
    Te puuup!

    RăspundețiȘtergere