16 dec. 2015

Introducere

Buna dimineata!

Aseara am creat acest blog, cu ideea de a posta orice imi trece mie prin cap, exact ca si cum ar fi un jurnal. Nu as putea sa ma concentrez pe un singur subiect, deoarece sunt prea multe despre care as vorbi: retete, alimente, creme, produse cosmetice, calatorii, amintiri, carti, scrisori, animale, etc. Nici nu sunt specialista in vreun subiect anume, asa ca.. a aparut Evelyn's Diary.

Prima postare m-am gandit sa fie o mica introducere, atat despre blog cat si despre mine. Sunt o persoana simpla, imi place bucataria, sa incerc retete noi, sa le incerc pe cele de la mama, retete traditionale dar si internationale. Ador sa calatoresc, datorita fostului loc de munca am avut ocazia sa vad cate ceva din Europa, iar acum am mari sperante puse in calatorii mai mari, de exemplu in Japonia, e visul meu sa ajung acolo. Voi scrie si despre locurile vizitate. Imi place sa citesc, recunosc ca am incercat si eu sa scriu, am scris destule poezii de-a lungul vietii mele, si cateva povestioare, dar nimic mai mult sau mai complex. Vorbesc 6 limbi straine si actualmente invat cea de-a 7-a, care e germana. In viata mea am locuit in 4 tari diferite, aflandu-ma acum in Elvetia (de acolo ca invat germana), si imi place enorm tara asta, desi nu pot sa asigur ca voi ramane aici pentru totdeauna. Imi plac experientele noi, persoanele deschise la minte si persoanele bune. Imi plac si filmele, muzica buna, imi place ninsoarea, ploaia, vinul cald, imi plac culorile vii, toamna, colectia mea de cutii si ador animalele. 

As avea multe de spus despre mine, dar incet incet sper sa ajungeti sa ma cunoasteti mai bine. Abia astept sa va cunosc si eu.

Multi pupici, sa aveti o zi minunata!

6 comentarii:

  1. Bine ai venit in blogosfera si multa inspiratie!

    wow! 6 limbi straine! e o mare realizare. eu stiu doar engleza si inteleg bine spaniola. franceza nu s-a legat de mine desi am facut in scoala si mai stiu trei vorbe in rusa :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!
      Bine.. ca sa fiu sincera, pun si catalana ca limba straina. Multi imi spun ca nu ar trebui sa o numar, dar cert e ca nu e nici spaniola, nici nu se considera dialect, asa ca.. :D e acolo.

      Ștergere
  2. Iti urez si eu, bine ai venit in blogosfera!
    Introducerea e buna asa ca, dai batai si scrie pentru ca eu sunt nerabdatoare sa citesc experientele cuiva care stie atatea limbi straine, locuieste in strainatate, calatoreste mult...
    Ma pregatesc sa citesc ceva la tine pe blog maine dimineata la cafea? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ca mi-ai scris, deci se pare ca trebuie sa ma pun pe treaba si sa scriu ceva, sper sa fie pe plac, e totul inca prea nou pentru mine :) Dar abia astept sa vad cum evolutioneaza.

      Ștergere
  3. Bine ai venit printre noi! Avem destule in comun si asta ma bucura.
    Multumesc pentru ca esti fidela blogului meu!

    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur si eu ca avem lucruri in comun!! De fapt, am putut observa cateva deja :) Te pup!!

      Ștergere