16 dec. 2015

Home sweet home


M-am mutat recent in noul apartament, e micut dar calduros. L-am zugravit, l-am umplut de mobila frumoasa si colorata, am dat drumul la incalzire, si e tare bine.

Am si pus un bradut mic ce mi-a adus mama cand a fost la mine in vizita. Cateva globulete, bomboane peste tot, portocale, lumanari, si.. mai trebuie doar sa ninga. E rece afara, ma trezesc in fiecare dimineata cu speranta ca afara voi gasi totul nins frumos. Mai astept.

Am primit de la sotul meu o cutie de bomboane Lindt, sunt tare bune, le-am pus sub brad. Ma gandesc ce sa pun in cutia aceea asa frumoasa cand bomboanele se termina. Am mentionat in introducere ca fac colectie de cutii, dar marea majoritate sunt din lemn. Astea in schimb ar fi bune de tinut ceaiuri, dar din pacate nu sunt mare fan al ceaiurilor.

Am umplut toata sufrageria cu un covor verde frumos, cumparat la metru, apoi taiat si pus bine pe toata suprafata (am sarbatorit cand am terminat cu munca!!), asa ca am decis ca toata lumea care vine pe aici, va fi nevoita sa se descalce inainte de a intra. Mai peste tot se intra cu incaltamintea, asa ca e primul lucru ce mentionez cand intra cineva. Asta e, pana nu pui asa un covor pe jos, nu stii ce greu e de mentinut. Asa ca am cumparat papucei de casa pentru oaspetii mei :) Sunt 5 perechi in fiecare "papuc", si sunt marimi pentru toata lumea, de la mic la mare. Sunt agatati la intrare, arata bine si sunt dragalasi!
As face poze la toata casa, in ultima luna am tot lucrat la ea ca sa pot sa ma simt "acasa", si adevarul e ca am facut o treaba buna! Repet, apartamentul e micut, dar am bucatarie mare, ceea ce e important pentru mine. Acum am toate lucrurile la locul lor si nu imi lipseste nimic. Sunt foarte incantata de cum arata casuta mea.

Nu m-am putut abtine sa nu pun poza raftului meu preferat din bucatarie. Aici am condimente si tot felul de maruntisuri pe care le folosesc la gatit. Deasupra tin momentan capsulele nespresso, pana le gasesc alt loc mai bun, in stanga am agatat un fir de ardei iuti uscati primiti de la socrul meu, iar jos am agatat niste ghirlande de Craciun cu clopotei, apoi cand trece Craciunul ma mai gandesc ce sa agat acolo.

Voi v-ati pregatit de sarbatori?

Pupici :)

4 comentarii:

  1. Cutia e intradevar frumoasa, bradutul e cam mic, insa compenseaza toate celelalte ornamente :)
    Deci, nu a mai ramas decat sa vina Mos Craciun, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! si sa ninga!! Bradutul e foarte mic, insa daca nu mi l-ar fi adus mama, cred ca nici nu aveam brad anul acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu si de bun gust!
    Ce imi place ideea cu papuceii :)
    Bradul este cum vrea fiecare,nu e musai sa avem enormitati ca sa simtim atmosfera de sarbatoare :) Cel mai important este ca ai casa ta si ca ai transformat-o intr-un camin, plin de caldura si iubire. Si noi ne dorim...

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va va veni randul si voua, si sper sa fie cat de curand! Pentru noi nu e prima data ce ne mutam impreuna, dar e prima data cand apartamentul e doar al nostru, locuim singuri, si l-am mobilat pe gustul nostru. :)

      Ștergere