23 dec. 2015

Goldwell Elumen


Azi vroiam sa va vorbesc putin despre un produs special pentru mine. E vorba despre vopseaua de par profesionala Goldwell Elumen. E vopseaua pe care o folosesc de mai bine de doi ani si e motivul pentru care parul meu e atat de sanatos in ziua de azi.

Goldwell Elumen ofera cea mai buna protectie parului, nu contine oxidant si amoniac, iar stralucirea si culoarea intensa dureaza foarte mult. Este mai folosita pentru nuantele intense, dar este disponibila si in tonuri naturale. Lasa parul moale si stralucitor gratie pigmentilor continuti si impiedica degradarea acestuia.

• ultra stralucitoare, inovativa, inalt performanta, fara oxidare, fara alcalinitate, doar din pigmenti puri si acizi, care redau parului PH natural;
• durabila precum vopseaua permanenta si gentila;
• lucreaza pe principii fizice iar noua metoda de aplicare este inovativa si simpla;
• pigmentii puri aflati in componenta sunt activati printr-un proces fizic, nu chimic, ceea ce impiedica degradarea parului.

Promite o rezistenta de pana la 6 luni a culorii. Eu m-am indragostit de acest produs, fiind singurul care intr-adevar e pe masura asteptarilor. Parul meu pare mai sanatos ca niciodata si nu trebuie sa imi fac probleme ca mi se decoloreaza parul daca in 2-4 luni nu mi-l vopsesc din nou. 




Eu folosesc un portocaliu intens. Sper sa puteti aprecia bine in poza de mai sus. E facuta cu telefonul si e din anul trecut, acasa la parinti.

Cam asa arata ambalajul vopselei, aceasta fiind rosu intens:


Va doresc o zi cat mai buna, si va las cu o imagine care merge foarte bine cu diminetile astea inainte de Craciun :) Va pup!!
 

4 comentarii:

  1. E super culoarea - pentru femei indraznete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este intr-adevar o culoare intensa si care atrage atentia. Ceea ce nu merge deloc cu felul meu de a fi, eu fiind destul de timida si prefer pe cat se poate sa fiu neobservata. Dar m-am obisnuit cu el asa :) si parca nu mai vad ca se uita lumea la parul meu.

      Ștergere
  2. Superb par!!! Iar nuanta vie,iesita din comun and that`s great!

    Nu stiam de aceasta vopsea dar descrierea ta m-a facut sa ii acord interes.Oare se gaseste si la noi? O sa o caut.

    Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!! Eu cred ca se gaseste si in Romania, doar ca poate nu peste tot. Unde mi-l faceam eu in Spania, aveau. Dar in alte locuri nu, era si acolo greu de gasit pentru ca e un produs scump. Acum ca stau in Elvetia, am tot cautat pana ce am gasit de cumparat intr-un magazin din Germania (stau la granita). E un produs excelent, dar e greu de vandut din cauza pretului. Poate in magazine de produse profesionale.. ma gandesc.
      :*

      Ștergere