18 dec. 2015

Azi vorbim despre creme

Buna dimineata!!

Deci am mai spus ca nu sunt deloc o experta in beauty, ba chiar mai am muuulte de invatat. Nu am folosit machiaj sau creme niciodata, doar asa, putin rimmel, poate ruj la un eveniment important, si creme.. asa, care le primeam cadou le mai foloseam, in general crema de maini aveam intotdeauna. O sa va prezint ce am eu pe acasa, nu mare lucru.

Incep cu cele de fata. Am doua creme exfoliante, ambele sunt pentru ten gras.
- Garnier Pure Active 3in1, 150ml. Pentru mine e cea mai buna crema exfolianta pe care am incercat-o vreodata. Am avut mai in tinerete probleme cu acneea, si incercasem o gramada de produse, de care nici numele nu imi mai amintesc. Cert e ca am primit odata crema asta de la Garnier, si de atunci o cumpar mereu. Se poate folosi zilnic ca agent exfoliant sau de 2-3 ori pe saptamana ca si masca. Eu o folosesc ca si masca, aplic pe fata, las sa se usuce bine, apoi in 5-10 minute imi clatesc fata masand usor. Imi lasa pielea neteda si proaspata, de o textura catifelata!
- Yves Rocher Sebo Vegetal  Masca purificatoare, 75ml. si Gomaj purificator, 75ml. Intradevar lasa pielea neteda si ca noua. Se recomanda a se folosi de vreo 2 ori pe saptamana. Le cumparasem ca sa le incerc, si pentru ca nu gaseam crema exfolianta de la Garnier.
- Yves Rocher Sebo Vegetal Apa micelara purificatoare 2in1, 200ml. Ma gandesc sa incerc si altceva dupa ce il termin, am decis sa caut apele florale Mayam, daca Alina lui Brumarel tot le-a recomandat. :)


Ulei de Argan, mi l-a cumparat mama cand a fost in Maroc. Eu nu am cumparat niciodata, pentru ca e scump. In schimb am produse pentru par care contin ulei de argan. Eu va recomand cu drag sa incercati, are multe proprietati si e bun pentru ingrijirea parului, tenului, corpului, mainilor, picioarelor si unghiilor. S-ar putea scrie o carte doar despre uleiul de Argan.


 In cea din urma poza vreau sa va arat cremele mele de maini. Am o gramada, si inca mai caut sa gasesc crema perfecta pentru mine.


Nu am mainile uscate tot timpul, nici nu mi le hidratez pe cat ar trebui.. dar asta se va schimba, am decis sa folosesc toate cremele si sa ma pun la punct cu ingrijirea personala. Deci mainile mele de obicei sunt OK, parca nu ar avea nevoie de crema. Dar atunci cand le am uscate, inchid pumnul si nu mai pot sa il deschid pana nu pun 1kg de crema!! Am o problema cu asta. Stiti senzatia cand cineva zgarie o farfurie cu furculita? Am aceeasi senzatie cand mainile imi sunt uscate. E oribil. De aceea am multe creme de maini (altele s-au terminat), si le prefer mai micute ca sa le pot purta cu mine peste tot.

- Blanchette B, crema pentru maini si unghii, 125ml. Are un miros placut pentru mine si il folosesc destul de des cand sunt acasa. Crema se absoarbe repede. Se pare ca a fost cumparat in Kaufland, asa scrie pe ambalaj, eu l-am primit tot de la mama :)
- Cien Anti Age, crema de maini cu ceara de albine si vitamina E, 125ml. Cumparata din Lidl, protejeaza pielea de imbatranirea prematura.
- Deliplus, crema de maini cu aloe vera, 125ml. E pentru toate tipurile de piele. Am cumparat-o din Mercadona (Spania), pentru ca aveam nevoie urgenta de crema hidratanta. Nu o prea folosesc, desi as vrea sa o termin odata.
- Eudermín, crema de maini cu unt de karite si glicerina, 75ml. Perfecta ca sa o port dupa mine.
- Le Petit Marseillais, crema reparatoare pentru maini uscate si crapate, 75ml. Contine unt de karité (inmoaie pielea si o hraneste in profunzime), aloe vera (efect calmant asupra mainilor) si ceara de albine (hidrateaza eficient si protejeaza). E preferata mea, v-o recomand cu drag, miroase extrem de bine si dureaza mult pe maini. Am auzit intotdeauna lucruri bune despre Le Petit Marseillais si mi-ar placea sa incerc si crema de corp cu lapte de karité de la ei.
- Bonté Je t'aime, wild berry, 30ml. Crema de maini cu ulei de argan, cumparata in Spania din magazinul Clarel. Miroase extrem de bine, dar desi ei spun wild berry, atat eu cat si sora mea, mama, si oricine a mirosit-o, credem ca miroase a strugurii negri din gradina de la bunica. E micuta crema si perfecta de purtat dupa mine.
- Nivea Soft, crema hidratanta pentru fata, corp si maini, 300ml. Cu ulei de jojoba si vitamina E, eu o folosesc pentru ingrijirea corpului si deocamdata imi place!
- The Body Shop, Vitamin E Moisture Cream, 50ml. Asta e crema mea de fata actuala. Are aspectul al unei lotiuni si beneficiile hidratante ale unei creme de zi. E pentru orice tip de ten.

Si cam atat. Promit sa ma pun pe treaba si sa le folosesc. Voi ati incercat vreuna dintre cremele astea? Ce crema credeti ca imi lipseste?


Va pup si multumesc ca treceti pe aici, it makes me happy :D 

7 comentarii:

  1. Am trecut doar asa in vizita sa iti urez bun venit in lumea blogosferei si a jurnalului de vineri. Evelyn un nume frumos cunosc si eu o persoana cu acelas nume si traieste si ea in Spania mai precis prin Barcelona insa numele ei de familie incepe cu alta litera :) In fine abea astept sa ne citim la jurnal.O saptamina minunata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taniuşa, multumesc ca ai trecut prin vizita, doar ce am terminat jurnalul, mi-a luat ceva timp :))
      Eu stateam in Spania, la o ora de Barcelona, dar acum stau in Elvetia.
      La fel iti doresc o zi frumoasa! Te pup!

      Ștergere
  2. Chiar e bun uleiul de argan, desi recunosc ca nu il folosesc atat de mult cat ar trebui. E foarte uleios, asa ca nu gasesc momentul potrivit ca sa mi-l pun, iar cand ar fi momentul potrivit, uit. L-am pus mai la vedere acum :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar e bun uleiul de argan, desi recunosc ca nu il folosesc atat de mult cat ar trebui. E foarte uleios, asa ca nu gasesc momentul potrivit ca sa mi-l pun, iar cand ar fi momentul potrivit, uit. L-am pus mai la vedere acum :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) se vede ca sunt inenbunita dupa apele florale? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Pe mine m-ai facut curioasa rau cu alea de la mayam, nici nu stiu pe unde sa incep sa caut.. :)

      Ștergere
  5. Uleiul de argan de pe la noi este foarte scump si nici macar nu esti sigur ca este autentic. Este minunat ca ai putut face rost chiar din Maroc!

    Eu ma incred in crema simpla de galbenele de la plafar. Isi face treaba excelent!Chiar acum e pe terminate si vorbeam cu Silviu sa cumparam de acum inainte doua,sa aiba fiecare pe a lui ca altfel se termina foarte repede :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere