12 oct. 2016

Leapsa de la Carmen

Leapsa preluata de la Carmen. E veche, poate din primavara-vara, cine stie :) Am tot amanat-o dar uite ca azi m-am decis. Motivul e simplu. Calculatorul meu a murit. De fapt doar monitorul. Pana nu fac rost de alt monitor, folosesc laptop-ul sotului si aici nu am pozele pentru blog, nu am nimic.

Ador cutiile in general. Dar astea care apar in poza sunt atat de frumoase!
 
Ce nu-ți lipsește din frigider niciodată?  
Mereu am branza in frigider. E cel mai bun aperitiv cand mi-e putin foame. Imi plac toate felurile de branzeturi deci am o gramada, asezate frumos pe o farfurie. Ah, nici untul nu lipseste niciodata.

Ce consideri sănătos la ceea ce ai menționat la punctul 1?  
Branza e sanatoasa :))

Care sunt cosmeticele/parfumurile preferate?  
Am cateva parfumuri care imi plac dar nu as putea sa spun ca vreunul e preferatul meu. In schimb, parfumul meu preferat pentru barbati este hugo boss, sticla transparenta cu capacul gri.
Imi plac rujurile de la Kiko si rimmelul Sexy Pulp de la Yves Rocher. Si o sa strecor in raspunsul acesta si samponul preferat pana acum care este H&S, fie el de mere sau menta, si gelurile de dus de la Yves Rocher.

Cine face cea mai multă curățenie în casă și cine nu o păstrează?  
In casa suntem doar doua persoane si nu ar fi corect sa spun ca eu fac cea mai multa curatenie si ca sotul e cel care nu o pastreaza :)) Poate ca eu fac mai mult, dar nu totul. Sotul e la fel de capabil ca si mine si face destul de multe prin casa. Unele lucruri trebuie sa i le reamintesc, dar le face incantat. Curatenia nu se pastreaza cand nu avem timp, cand suntem mereu pe fuga. Incercam totusi sa mentinem ordinea.

Ce urăști să faci într-o zi de sâmbătă?  
Intr-o zi de sambata nu as suporta sa nu fac nimic. Nu e zi de lenevit, doar in caz ca as fi atat de bolnava incat nu m-as putea ridica din pat. Am nevoie de miscare si am nevoie sa fac lucruri utile: fie curatenie, mancare si ordine, fie o plimbare, o mini-excursie, o iesire.

Ce te face fericită în viața de zi cu zi?  
Orice amanunt. Suntem in viata, trebuie sa fim capabili sa ne bucuram pentru orice, sa ne cautam singuri fericirea, caci asta nu prea vine de una singura la noi :) Am un sot incredibil alaturi, si o familie minunata, care desi nu mi-e aproape fizic, imi este sufleteste.

Ce fel de oameni preferi să ai în preajmă?   
Oameni sinceri, modesti si cu suflet bun. Nu imi plac oamenii ignoranti, cei care cred ca le stiu pe toate si cei care nu sunt capabili sa fie empatici. Imi plac oamenii care nu sunt egoisti, cei care nu cauta mereu un profit in orice.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?  
Opresc alarma. De vreo 5-10 ori, depinde de zi. Apoi fac cafeaua. Pana se face asta, ma spal pe fata, dinti.. apoi sunt si eu om, ma imbrac, etc..

Cât de mult timp ți-ai dori să ai disponibil pentru tine? 
Nici prea mult, nici prea putin. Deocamdata mi-e bine asa. Sunt zile in care abia am timp sa respir linistita 10 secunde, si sunt alte zile in care nu am nimic de facut si sunt libera. Problema e ca nu imi organizez bine timpul liber. Am de lucru aici.

Care sunt principiile tale pentru o viață mai împlinită?  
Sa iau viata asa cum vine, cu bune si rele. Sa nu ma gandesc prea mult la nimicuri, sa imi stiu prioritatile si sa incerc sa traiesc cat mai mult si mai frumos. In felul meu.


Daca v-a placut, va invit si pe voi sa faceti aceasta leapsa. Abia astept sa mai citesc despre voi :)
 
Va pup, o zi frumoasa va doresc!

17 comentarii:

  1. Si mie imi place branza. Mult! :) Ca si tine, uneori, dimineata opresc alarma de mai multe ori.
    Cutiile din imagine sunt excelente!
    Iti doresc, cu drag, o zi minunata! Pupici!

    P.S. Nu aveti un TV care se poate folosi si ca monitor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monitorul pe care il aveam era un TV. M-a tinut ani buni, a inceput sa faca fite de cand l-am adus in elvetia. In rest nu avem televizor.
      Mi-e frica sa nu ma trezesc dimineata, pentru ca ador sa dorm! Am 3 alarme fixe la un minut distanta fiecare. Si astea se repeta de 10 ori, din 3 in 3 minute. Daca o opresc bine, nu se mai repeta. E o nebunie dimineata :)) Odata am avut o alarma care ma facea sa visez frumos. Din pacate a trebuit s-o schimb.
      O zi cat mai frumoasa si tie, te pup!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. M-am tot uitat in frigider sa vad daca gasesc si altceva, dar nu am gasit.. Lapte de exemplu, sunt saptamani in care nu luam. Eu nu pot sa beau lapte, doar sa il folosesc la prajituri, piure..
      As putea sa pun si morcovii aici, dar cu ocazia asta m-am gandit daca e bine sa ii tin in frigider :)) Pupici!

      Ștergere
    2. morcovii stau mai bine in camara. iar daca vrei sa-i pastrezi timp indelungat, desi am o vaga banuiala ca nue cazul, se folosesc ladite cu nisip si ei rezista toata iarna.

      Ștergere
    3. Camara nu am. In schimb am un carucior organizator din lemn de trei etaje, in care tin cartofii, ceapa, si altele. Ma gandesc sa ii pun acolo. Nu stiu de ce am intarziat atat sa ma gandesc la asta. Si morcovii la noi trec destul de repede :)

      Ștergere
  3. cam de acord cu tine...si sunt mare fan branzeturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, mi-ai amintit ca am si eu o leapsa de onorat, aveam de gand sa o filmez dar nu mai sunt sigura ca vreau sa fac asta :D. Mie mi-ar placea sa am o sambata in care sa lenevesc, dar da...sunt prea multe chestii de facut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu leneveala o rezerv pentru duminici :)) E totul inchis, nu se poate face zgomot, curatenie.. e ziua perfecta de stat in casa, de preferabil in pat/sofa. :)

      Ștergere
  5. Drăguță leapșă! O voi prelua și eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am o pasiune pentru cutiute si dulapioare. Am deja vreo 3, dar mai am in plan 1-2 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma indragostesc repede de orice cutie, mai ales daca e vintage. Incerc sa nu cumpar chiar orice, ca sa am o colectie frumoasa. Mai stii ce spuneam? Am nevoie de o casa mai mare :)))

      Ștergere
  7. Cred ca l-am facut si eu candva, dar vreau sa il preiau :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Vintage! Vintage... vintageeeeeeeee! Cutiute vintage, posete vintage... I LOVE VINTAGE!

    RăspundețiȘtergere