13 oct. 2016

Cumparaturi (Yves Rocher, New Asia - Food)

Se apropie ziua mea iar cei de la Yves Rocher mi-au trimis cateva oferte si m-au anuntat ca au un cadou rezervat pentru mine cu ocazia zilei de nastere. Asa ca am fost sa il caut, daca tot aveam drum pe acolo. Am mai cumparat ceva, ca mi-e imposibil sa ies de acolo cu mainile goale. Hai sa vedem cu ce am ajuns acasa:
Portfardul l-am primit cadou, e destul de incapator si vorba sotului meu: niciodata nu am destule :))
Spre norocul meu, mi-au daruit si un rimmel Sexy Pulp, adica cel care imi place mie atat de mult!
Cadoul de ziua mea e bratara aurie. Nu ma incanta si nu stiu daca am sa o port...
I-am luat sotului inca un parfum hoggar pentru ca imi place foaaaarte mult (si lui, clar).
Crema de maini am primit-o cadou. Primul gand a fost ca am deja o gramada de creme de maini. Dar cand am mirosit-o am crezut ca ma topesc. Miroase incredibil de bine!! E cu aroma de clementine picante si e editie limitata. V-o recomand cu mare drag! Intra foarte repede in piele, ceea ce pentru mine este un plus.
Si mi-am mai cumparat un gel de dus Rose Fraîche, care cum ii indica numele, miroase a trandafiri proaspeti. Eu nu ma dau in vant dupa mirosul de trandafiri, dar acesta m-a cucerit. Sticluta e de 200ml, si aveam de ales intre trandafiri, lacramioare, liliac si flori de citrice. Va spun sincer ca mi-au placut toate mirosurile, dar am zis ca de data asta sa iau ceva nou pentru mine. 
Ador ofertele de la Yves si imi place sa primesc tot felul de cadouri de la ei, asa pot sa descopar produse chiar foarte bune, ca si crema asta de maini. Voi v-ati facut card de fidelitate la ei? Cred ca peste tot functioneaza la fel cu cadourile si ofertele prin posta.

Trecem la altceva. Adica la mancare, clar :D V-am mai vorbit despre magazinul asiatic New Asia, v-am mai aratat ce mi-am cumparat de acolo cand am facut sushi cu Andreea (sora mea). Si de atunci am mai fost dar de putine ori, nu e intr-o zona care sa-mi vina in drum. Iar sambata facem cumparaturi, suntem mereu cu masina, iar cu masina nu intram in centrul orasului ca nu putem parca, asa ca mereu uitam sa trecem pe la magazinul asiatic. 

Dupa cum v-am mai spus, noua ne place foarte mult gastronomia mexicana si cea japoneza. Sunt mancarurile noastre preferate. Zilele astea am facut chili con carne (daca vreti pun reteta + poze) asa ca m-am gandit ca acum ar fi cazul sa facem ramen! Si mai aveam eu pe lista cate ceva de acolo. Hai sa vedem ce am cumparat:

Un pachet mare de alge marine deshidratate, tofu, si doua condimente speciale pentru supele lor.
 Daca ati mancat Mikado vreodata, betisoarele astea sunt exact la fel. Deocamdata am incercat Cookies&Cream (preferatele sotului) si Strawberry Flavour (preferatele mele!!!). Am luat doar un pachet de Matcha (pentru ca nu imi place ceaiul) si unul de banane in ciocolata, desi acum ca ma gandesc puteam sa iau macar doua. Sunt curioasa sa le incerc si pe acestea.
 Am luat noodles de doua feluri. Al doilea pachet mi-a placut mult pentru ca pastele sunt legate separat ca sa stii cat este o portie. Super fain :D
Si am mai cumparat dintr-un Coop urmatoarele (tot pentru ramen): ciuperci si praz, toate bio; carne de porc (daca sunteti curioase, puteti observa ca 4 feliute de carne m-au costat 6,95 franci, care in euro e cam acelasi lucru), ceapa (ciboulette), 1 ghimbir micut, muguri de bambus si Mirin.

In weekend vom merge sa cautam un monitor. Aveam pregatite pe calculatorul meu poze pentru postarea cu cumparaturile din luna septembrie. Si altele.. Voi ramane in urma, dar le voi posta pe toate pana la urma.
Azi dimineata erau 0 grade. Nu imi vine sa cred. E foarte frig si cred ca daca ar ploua, ar ninge :)) Dar e ok! In casa e caldut si bine..

Mai e putin si suntem in weekend!! Pupici pentru voi :)

11 comentarii:

  1. Eu zic sa te pui pe facut poze la mancare, chiar mi-ar placea sa vad ce papi bun. La multi ani pentru ziua ta, nu stiu sigur cand e (eu is batrana, deci am scuza :) ), si sa folosesti cu drag produsele. Eu am primit candva la o comanda un ceas, dar la o utilizare s-a rupt cureaua :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am, am! :D va urma sa va arat chili con carne si ramen, pe care l-am facut chiar azi! Mersi muult, ziua mea e pe 31 oct. Lasa ca suntem tinere, tineretea creste deodata cu noi :)))
      Nici bratara asta nu pare sa fie de mare calitate, dar intentia conteaza, ce sa zic.. :))
      Pupici!

      Ștergere
  2. Frumoasa prezentare. :)
    Produse de la YR am tot avut (si am) pentru ca imi place marca, dar nu am (si nu voi avea) :) card de fidelitate.
    Imi place ideea pastelor legate separat. Spor la preparat!
    Si aici e frig! Nu cred ca azi sunt 0 grade, dar ieri sigur au fost - si a plouaaaat si n-a nins! :) Am purtat manusi si unii se uitau la mine ca la urs! Treaba lor! Daca mi-e frig la maini port manusi si vara! :))
    Iti doresc, cu drag, sa ai un weekend minunat! Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Diana!
      Cardul de fidelitate atat aici cat si in spania e gratis, e doar pentru ca ei sa aiba adresa sa poata sa trimita ofertele si cadourile prin posta. Imi place cum functioneaza, pentru ca se apropie mult de clienti si mereu ofera cadouri. De exemplu: primesti o crema de maini gratis doar intrand in magazin. Sau o geanta de plaja daca cumperi in valoare de 10€, etc. Sa fie clar ca nu fac publicitate :))) nimeni nu ma plateste pentru asta, nici nu primesc nimic in plus de la ei. Singura problema cu acest card este ca ofertele care ajung acasa te 'imping' catre magazin :))
      A plouat si aici pana la urma, nu a nins... Eu merg super infofolita pe strada, caciula, fular.. abia mi se vede nasul :) manusi inca nu port, dar nu stiu cat voi intarzia sa le scot la purtare. Eu asa sunt cu fularele si esarfele. Am purtat esarfe si vara, si oamenii s-au uitat ciudat la mine. Dar nu suport sa imi fie rece la gat :))
      Weekend minunat si tie, pupici!

      Ștergere
  3. Să foloseşti cu plăcere cadourile ! Mi-a plăcut portfardul şi gelul de duş că ador mirosul de trandafiri !
    Când prepari mâncare din ce ai cumpărat poate ai timp să faci ceva poze! O zi frumoasă, Evelyn !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! Sunt sigura ca ti-ar placea gelul de dus, miroase excelent.
      Am facut poze la mancaruri, urmeaza sa postez intr-o zi si retetele cu poze :D
      Weekend minunat, draga Geta!

      Ștergere
  4. Ador Yves Rocher, insă eu sunt curioasă care e rețeta ramenului și cât de bun iese. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand " La multi ani ! " chiar daca e in avans :) Eu cred ca sunt o raritate, dar n-am incercat inca vreun produs Yves Rocher. Imi place sa cumpar produse locale si de cele mai multe ori ma aprovizionez la mici magazine cu produse artizanale.
    De ramen am mai auzit, dar n-am gustat inca. O sa fiu atenta sa vad cum il prepari tu. Ati avut un meniu exotic :) Sa va fie de bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga Dani!
      Imi place ideea de a cumpara produse locale din magazine mici!
      Ramenul nostru a iesit bun (voi pune si poze si reteta), dar e destul de complicat, si nu e ca si cand ai spune "ciorba de cartofi", e doar ca si cum ai spune "ciorba", pentru ca sunt foarte multe feluri si retete de ramen. Abia am gasit una 100% japoneza si pe intelesul nostru. Si noi am completat-o cu ingredientele care ne plac, sau de care ne-am amintit ca am mai mancat in ramen.
      O saptamana minunata!

      Ștergere
  6. La mulţi ani ! Multă sănătate ! Să fii iubită !!!
    SĂ foloseşti, cu drag, toate produsele !
    Cred că sunt foarte bune preparatele prezentate în fotografii - nu am mâncat - îmi folosesc imaginaţia în a le simţi gustul fiecăruia !
    despre ramen am văzut un film de unde am aflat cât de important este să îl pregăteşti punând mult suflet ! glumesc !
    poftă bună !
    cu drag, îţi doresc o săptămână plină de evenimente plăcute !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult, draga prietena japoneza :)
      O saptamana minunata si linistita!

      Ștergere