25 sept. 2016

Cumparaturi august (Müller, Yves Rocher)

Nu pot sa intru in Müller sau DM fara sa cumpar cate ceva. Norocul buzunarului meu este ca aceste magazine nu sunt foarte aproape de mine. Pentru DM trebuie sa ma duc in Germania, iar Müller-ul din Elvetia se afla intr-o zona din Basel pe unde nu prea merg. Desigur, in Germania aceste doua magazine sunt pe aceeasi strada si intru in amandoua. Yves Rocher, in schimb, e pe o strada centrica, pe unde trec aproape zilnic. Dar ma duc doar cand imi ajung oferte interesante acasa. 

De la Yves Rocher am luat doar un parfum pentru sotul meu. Nu pot sa descriu cum miroase, dar mie imi place foarte mult. Crema de fata si mostra le-am primit cadou de la Yves. Mostra nu am incercat-o dar crema de fata o folosesc aproape zilnic si imi place. E pentru ten gras.
Dulce de leche normaaal ca nu e de la Yves Rocher :)), l-am cumparat de la Otto's si era ultimul borcanel. E bun de pus in prajituri dar eu il mananc asa simplu, cu lingurita :)

Din Müller am luat mai multe produse. Sacosa imi place enorm, e din material si o port mereu in geanta, niciodata nu se stie daca am nevoie de ea. Si nu ocupa deloc spatiu.
O perie de par, astea sunt preferatele mele; o agrafa mare, o pensula, sprancene false pe care inca nu am apucat sa le incerc (eram tare curioasa) si alte maruntisuri. 
 Geluri de dus Aveo. Sunt foarte ieftine si miros chiar bine. Le foloseste doar sotul meu cand merge la fotbal.
 Spray fixativ Nivea, pentru cand imi fac coada si imi ies toate firicelele de par rebelde, spray de protectie solara, crema de picioare, crema pentru copii Hipp, care miroase excelent si imi hidrateaza bine mainile, si un sampon mini Fa, pentru calatorii.

Iar pentru final, am lasat niste oje cumparate de la Kiko Milano.

Cam astea au fost noutatile din luna august. Asta avand in vedere ca in august am fost in Romania si de acolo am venit cu o multime de chestii inapoi, dar aia e alta poveste.

Dintre toate astea, cel mai mult m-am bucurat (si ma bucur) de parfumul sotului meu, crema de fata de la Yves Rocher, peria de par si spray-ul fixativ. Crema de picioare ar trebui sa o folosesc mai des caci mereu uit de ea, iar sprancenele false din pacate habar nu am cum trebuie sa le folosesc. Si parca mi-e si putin frica :))

Abia astept sa va arat si cumparaturile lunii septembrie. Si abiaaa astept sa va arat si toate cartile pe care le-am cumparat din tara. Despre asta sper sa fac o postare cat de curand. Va pupacesc!

11 comentarii:

  1. Am incercat sa-mi aplic gene false singura...e ca si cum ai incerca sa introduci un pepene intr-un pahar. Dar daca ti le aplica o cosmeticiana, efectul va fi wow.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-e frica sa nu ma ranesc cumva, pleoapele sunt foarte sensibile. Plus ca nu sunt deloc indemanatica. Intr-o zi voi incerca. Daca vad ca nu iese nimic bun, ma dau batuta :))

      Ștergere
  2. Cremele de la Yves Rocher sunt favoritele mele de ani de zile, așa că te înțeleg perfect! Peria pentru păr ar trebui să fie din păr natural, nu din plastic, fiindcă plasticul electrizează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am adorat gelurile de dus de la Yves, nu ma asteptam sa imi placa atat de mult o crema de fata.
      De-a lungul anilor am avut tot felul de perii pentru par, nicio perie nu mi s-a potrivit. Odata, cand eram mica, o perie mi s-a incalcit in par in asa fel incat a trebuit sa tai ditamai suvita aproape de la radacina. Bine, poate am taiat si pentru ca eram prea stresata :)). Anumite perii, alea mai dese, imi rup parul. E foarte subtire si delicat, se rupe cu usurinta.. si nu e deloc des. Am mereu perie in geanta fiindca mi se incalceste mereu, de la esarfe, geci, sepci, vant, ..doar umbland.. Intr-un fel de aceea l-am si taiat, dar degeaba.
      O saptamana usoara, draga Zina!

      Ștergere
  3. Multe dragalasenii ai mai cumparat! :)
    Mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau sema ca te referi la gene false, nu la sprancene - si ma gandeam sa te "sfatuiesc" sa nu iti razi sprencenele. :) Am cunoscut o fata care facea asta inca de cand era la liceu. :)
    Si mie imi plac produsele Y.R. :)
    Cat despre par... eu am rezistat sa nu-l tai. :) Faza cu incurcatul poate fi si de la sampon sau balsam pentru par - cand m-am spalat cu Pantene s-a facut câlţi!! Am vrut sa ma conving si m-am spalat si a doua oara cu acelasi sapmon - si multi câlţi am avut. :) Apoi am aflat ca si alte femei cu par lung si foarte lung au avut aceeasi problema. Pe scurt: s-ar putea sa se incurce asa tare din cauza samponului sau balsamului.
    Spor la tot ce ai de facut! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) am observat si eu acum ca am scris sprancene. Inca de doua ori!! Sa mi le rad?! Nicidecum hehehe, nici macar nu le vopsesc, defapt doar scot firele in plus sa arete cat de cat bine,in rest nu am treaba cu sprancenele mele, desi is rare (in romania cand am fost la cosmeticiana, pentru nunta, femeia mi-a spus ca am niste sprancene oribile, ca ar trebui sa le vopsesc si sa le dau forma, ca prea drepte sunt). Dar nu am de gand sa le fac nimic, mie imi plac asa cum sunt :)
      Am schimbat multe sampoane de-a lungul anilor si am aceeasi problema. E adevarat ca daca folosesc balsam nu se mai incurca atat de tare, dar apoi in mai putin de 24 de ore e murdar si trebuie spalat din nou. Si cum nu e bine sa il spal zilnic, am renuntat la balsam. Acum folosesc h&s, am auzit ca e bun, mai ales si pentru matreata. Acum nu am, dar am avut si astfel de probleme :)))
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  4. Mie îmi place mult sacoşa şi prima ojă din dreapta. Să le folosiţi cu plăcere !

    RăspundețiȘtergere
  5. Oje de la Kiko... Ai super extra giga mega cool and nice oje Kiko! Am murit <3 :)

    P.S. Perie a trebuit sa imi cumpar si eu. Din pacate peria mea preferata (o aveam din scoala generala) a decis sa treaca in nefiinta.

    Oje de la Kiko...

    RăspundețiȘtergere