30 mar. 2016

Tierpark Lange Erlen

Buna dimineata!

Am fost destul de ocupata zilele acestea, am avut casa plina. Dupa cum v-am mai spus, a venit sora mea cu sotul ei si nepoteii nostri dragi ca sa sarbatorim impreuna pastele catolic. Am avut parte de niste zile minunate cu ei, si desi ii vom vedea in cateva zile, deja mi-e dor de ei. Sambata dimineata a iesit soarele si ne-am dus sa ne plimbam intr-un parc din apropiere. Este vorba de un parc cu animale, care desi are program de inchidere, este gratis. Parcul este destul de mare si nu am facut poze chiar peste tot, mai ales ca unele animalute nu au vrut sa se arete :))

Pe scurt va spun ca vineri dupa-masa pornim spre Spania cu masina, si pana atunci avem o gramada de facut si zilele trec prea repede. Imi cer scuze ca lipsesc de pe blog in ultima vreme... nu ca ar afecta pe cineva, dar ma intorc :)) Atat. Acum va las la poze.














Va pup cu drag, sa aveti o saptamana reusita! :)

9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. E chiar o plimbare frumoasa, mai ales pentru copii :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mersi! Cumnatul meu a facut mai multe si cu aparat mai bun decat telefonul meu. In speranta ca o sa facem schimb de poze (nu a fost timp pana la urma) nu m-am chinuit asa de tare sa fac poze multe :)) Te pup!

      Ștergere
  3. Să vă fie drumul cu spor şi zilele de odihnă cu bucurie. Pozele mi-au plăcut, au surprins un pic din viaţa celor fără de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult! Nu stiu daca e de ajuns cu pozele astea, dar este un parc frumos, si animalutele au muuult spatiu si frumos amenajat pentru fiecare.

      Ștergere
  4. Multumesc mult, Luiza! Ma bucur tare mult ca te-ai intors :)
    O primavara frumoasa si tie, te pup cu drag!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos pe acolo!Sa ne povestesti ce mai faceti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen! Am lipsit o saptamana si a ajuns primavara si aici! E totul verde frumos... se vede clar ce face ploaia :)

      Ștergere