7 mar. 2016

Cumparaturi (beauty)

Salut! :) Ce mai faceti?

Am fost azi in Germania la Müller, fiindca o prietena isi cumparase cateva creme interesante acolo si vroiam sa vad si eu despre ce e vorba. Magazinul este enorrrm, nu am avut timp sa ma uit peste toate; la parter sunt produse beauty, de igiena si ingrijire personala, parfumuri.. , iar la etaj au produse bio (de unde am luat zaharul care o sa vi-l arat) si produse pentru curatenie, plus alte maruntisuri: caiete, jucarii, lumanari, etc. La produse beauty, tot ce tine de machiaj, nici nu m-am uitat. Nu duc lipsa de nimic, nu ma machiez mai deloc, si si asa timpul a trecut zburand. Dar tin sa spun ca erau frumos separate pe branduri, fiecare avand spatiul sau delimitat.

Bine, hai sa va arat ce am cumparat. Recunosc ca multe le-am luat din curiozitate :)) Sunt multe produse asa ca fac un rezum mic la fiecare.

Crema de maini si de corp cu mango si extract de lycium barbarum. Miroase dulce, dar in ultima vreme tot ce e cu mango imi place. Mai jos veti vedea de la Body&Soul Wellness cateva masti cu arome diferite. Ei bine, si la aceste creme am avut de ales tot din acele arome, si am ramas cu mango, celelalte parca nu ma convingeau prea tare. Voi sa imi spuneti ce ati fi ales :)


- Masca Peel-Off Cadea Vera cu macris si extract de rodie. Abia astept sa o incerc si sa vad daca intr-adevar se ia usor de pe fata :) Cica previne ridurile si regenereaza pielea, este recomandat persoanelor de +25 ani. 
- Masca anti-stres Luvos, vegan, din pamant pur de vindecare naturala cu musetel auriu. Contine si ulei de calendula, printre multe altele.
- Tetesept: Ulei de baie cu sare de mare si migdale. Terapie intensiva cu efect de peeling pentru a obtine o piele moale. Si se poate folosi atat pentru baie cat si pentru dus.
- Masca Peel-Off Montagne Jeunesse cu castraveti, 6ml.
- Masca pentru picioare de Barfuss. De aplicat seara; contine glicerina, keratina, pantenol. Hidrateaza intensiv si.. eu abia astept sa il incerc pentru ca tare curioasa sunt :)) Nu am mai auzit de masca pentru picioare!


- Masca anti-riduri Merz Spezial cu soia si ginkgo. Zice ca reduce ridurile si face pielea mai fina. Ginkgo imbunatateste microcirculatia si, astfel, vitalitatea si tensiunea pielii.
- Masca pentru ochi Merz Spezial cu hyaluronic si castraveti. Reduce cearcanele, umflaturile si zonele intunecate din jurul ochilor.


- Perie pentru par si un burete roz (desi nu imi place culoarea, nu erau alte culori.. si mna, nu era sa ies fara un burete de acolo hahaha)
- Lapte de corp The Raspberry Kiss de Treacle Moon. Imi era dor de ceva cu zmeura. Asta e micut, dragut si miroase de imi vine sa il mananc :))


De la Body&Soul Wellness am luat:
- masca de rasfat cu orhidee si alune braziliene
- masca de umiditate cu passiflora si marula
- masca de umiditate cu merisor si rodie
- masca de relaxare cu vanilie si migdala
- masca racoritoare cu mango si gojibeere (lycium barbarum)


- Zahar brut din trestie.
- Tablete efervescente care contin magneziu, calciu, vitamina D3 si K1. Sunt bune pentru muschi, oase si inima si nu contin zahar. Au gust de lamaie si lima.
- Crema de fata Cadea Vera cu ulei de migdale, aloe vera, ulei de argan, SymRelief (calmeaza intensiv si creste rezistenta la stres a pielii) si vitaminele C, E si B5. Plus altele mai marunte.


Masca-panza cu argila de origine glaciara de la Montagne Jeunesse. Curata porii in profunzime, contine struguri rosii si merisoare din Scandinavia care la randul lor sunt antioxidanti si mentin frumusetea pielii. Contine caolin natural, namol de mare, apa purificata, sare din marea moarta, aloe vera, si altele mai marunte...  toate naturale. Este Eco-friendly, vegan... si mi-a placut enorm ce au scris la sfarsit, este si in franceza, asa ca va prescriu:
"Nous sommes végétariens et les animaux sont nos amis - nous ne tuons pas de petits lapins et n'ajoutons pas de substances d'origine animale!"
Deci... clar ca mai iau de la ei!! :)) Deja imi pare rau ca nu am luat mai multe, cred ca masca asta este preferata mea.


De la Schaebens am mai luat inca o gramada de masti. Le iau pe rand:
- Masca Cleopatra pentru o piele neteda si catifelata, cu lapte de iapa, ulei de migdale si laptisor de matca.
- Masca anti-riduri cu ulei de jojoba, shea butter si acid hialuronic.
- Masca de curatare (previne petele care reduc stralucirea pielii) cu alantoina, pantenol si extract de lemn dulce.
- Masca anti-puncte negre si anti-cosuri cu ulei de arbore de ceai, ulei de argan si pantenol.
- Masca de ciocolata cu lapte :))
- Masca Peeling de capsune si extract de kiwi. Curata cu blandete adanc in pori
Ultimele doua voi incerca sa nu le pap :)))



Si am terminat!! Bine, am mai luat ceva maruntisuri de la etaj, dar altadata poate le veti vedea. Imi dau seama cat va innebunesc cu pozele :))

Nu am mai spus niciodata si nici nu ma voi repeta (sper), dar de data asta vreau sa spun ca tot ceea ce scriu pe acest blog, tot ceea ce va arat, vi le arat pentru ca vreau eu. In niciun caz fac publicitate, nimeni nu ma plateste sau imi da cadou nimic, nici nu vreau :) Doar imi dau opinia (uneori) sau pur si simplu doresc sa impartasesc cu voi. Atat. Aaam gasit in sfarsit si un DM :)) pentru cei ce nu stiau, eram deja stresata ca nu puteam cumpara anumite produse ce vad pe la voi. Dar nu am intrat pentru ca tocmai iesisem cu plasa plina de la Müller. Altadata. Acum sunt stresata pentru ca vreau produse de la Solaris si de pe iHerb. Voi cauta solutii si pentru asta :))

Ce sa va mai spun? Ninge iar aici! Cred ca nu va tine mult, poate maine se topeste iar.. dar e frumos! Chiar trebuie sa va arat niste luminite ce a pus sotul pe terasa, imi plac enorm. Acum ca ninge si cu luminitele aprinse, parca e Craciun :D

Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!!!

8 comentarii:

  1. Wow, ce de produse faine! Mă tentează laptele de corp cu zmeură. :) Ninge? Aici a fost tare cald azi! Am văzut mulți oameni în tricou.
    N-am nimic cu reclama plătită (sau nu) pe bloguri, însă e de bun-simț să se specifice acest lucru. Dacă e cazul. Eu scriu de mulți ani, e drept că din ce în ce mai rar. :) Dar n-am câștigat niciodată nimic, nici nu m-a plătit nimeni să fac reclamă unor produse. Probabil nu m-ar deranja, nu știu, însă tb. să fie produse care-mi plac...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laptele de corp cu zmeura miroase excelent! De fapt se aseamana tare mult cu cel de la Yves Rocher. Azi a nins, da. Dar dimineata era un soare pe cer de parca vinea vara.. deja ma astept la orice de la timpul asta.
      Nici eu nu am nimic cu reclama platita sau neplatita, sper ca nu m-am explicat gresit. Dar spun asta deoarece eu nu-s nicio experta in a descrie produsele, fac ce pot. Daca pentru asta as fi platita mi-ar fi si rusine :))

      Ștergere
  2. vai, vai, vai, ce tentante sunt toate. as fura cel putin jumate :)).

    la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper macar ca o sa vad rezultate cu atatea masti :))
      M-am gandit la tine, la cate geluri de dus am vazut si mirosit!!
      Pupici

      Ștergere
  3. Ioi cate masti, rasfat-rasfat-rasfat, enjoy! :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela, crede-ma ca nu am avut timp pana acum de nicio masca :)) Dar ma pun eu pe treaba (adica pe relaxare) Te pup!

      Ștergere
  4. Sincer, aș cumpăra produse recomandate de tine. Te exprimi corect și scrii interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off.. esti prea draguta, Adelina. Multumesc mult. Pupici!!

      Ștergere