5 feb. 2016

Jurnal 05/02/2016

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoiFSxpsoUomMJuGEYL_PF-lzl9Q1nINIk8EPZQ36_ZYGkPDcjmCgvy3Cz6Xl6pdIJIQV_Q0iYN-Y6piGB6wodAxfkmIQymxRdYDjuxYNTAUjXsznrSSuOm5anrc9_JWsD1gz7iykM-2s/s1600/jurnal.jpg
 
Astăzi...5 februarie 2016, 13:13

Afară este...soare si bine. Zilele trecute a fost frig si a plouat, chiar ma mir de vremea asta :) Dar nu ma plang!

În casă... doar ce am intrat, de vreo 20 de minute, e liniste.

În bucătărie... vreau sa fac tocanita de pui cu smantana. Ieri am facut chiftelute vegetale in sos de rosii cu ceapa si usturoi, dar nu am putut manca prea multe chiftelute pentru ca mi se parea ca prea aveau gust a carne, desi sunt vegane.

Sunt îmbrăcată cu… blugi, tricou mov..

Ascult... deocamdata nimic, dar am chef sa ascult Sarah Connor - Wie Schön Du Bist

Citesc... nimic :( nu am chef de nimic lately.

Ce mai mesteresc...fac lista de cumparaturi pe maine. Sper sa ajungem in Franta sau Germania, lipsesc cam de toate acasa.

Mă gândesc... la cata nevoie am de sora mea si de prietenele mele in aceste momente.

Am învățat… ca e mai usor sa vezi lucrurile de la distanta, e mai usor sa vezi ce se intampla intre doua persoane straine, e mai usor sa dai sfaturi altcuiva decat tie insuti. Mi-ar placea sa ma pot privi de la distanta si sa ma sfatuiesc. Poate altele ar fi deciziile luate.

Aştept/Sper... Sa fie bine.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… nimic special. In weekend-ul viitor va fi carnavalul aici, e destul de renumit acesta din Basel. Trebuie sa ma uit bine in ce zi este, doar atat stiu ca se face pe la 4-5 noaptea, insemnand ca pe la 2 trezirea si plecarea spre centru :) Biine, dureaza mai multe zile, dar cel mai interesant e in noaptea aia.

Mi-e dor... de familie.

Unul din lucrurile mele preferate...



Trandafirii portocalii, acestia din poza sunt din buchetul meu de mireasa.



Stilul pin-up. Il ador :)

Fotografii pentru voi...


Erau la reducere :))) O cana si un bol cu forme de vulpite. Cum era sa nu le iau? Ce se vede alb e de la eticheta, inca nu am apucat sa le spal.

Sa aveti un weekend minunat! Va pup cu drag si multumesc de vizitele voastre!

Multumin Taniusa ca ne gazduiesti jurnalele :)

9 comentarii:

  1. Meșteresc și eu o listă de cumpărături acum. Bate vântul în frigider. :) Foarte frumoși trandafirii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Adelina! O sambata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trandafirii sunt superbi iar cescuta ....
    Eu sunt innebunita dupa cescute de forme si culori cat mai diverse asa ca sa iti bucure diminetile cu aroma de cafea sau ceai...
    Ca sa ma pot privi din exterior descriu faptele pe hartie, imi iau o pauza de relaxare (un film bun, un ceai cald, o lumanare parfumata sau o baie cu spuma) in care nu ma gandesc la nimic si cand recitesc vad din alt punct de vedere situatia... Dar e nevoie de exercitiu....
    O saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Corina! :) Cescuta asta chiar imi place! De obicei imi beau cafeaua din pahar, desi am multe cescute interesante. Totusi asta e speciala, cred ca o sa o pun la folosire :)
      Voi incerca sa fac asa cum zici tu, dar tare ma tem ca tot la fel voi vedea lucrurile, adica aiurea. Interesant e, ca la altii toate le vad clar si gasesc solutii, doar la mine nu.
      O saptamana frumoasa si tie! Te pup!

      Ștergere
  4. superb jurnal!
    Iar cescutele.... de vis. Sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Cleo! Deocamdata am folosit bolul micut, iata ca am tot baut cafea si am uitat sa pun ceasca la folosire :))

      Ștergere
  5. Multumesc Luiza! E greu sa gasesti pace si liniste cand nu stii incotro mergi si parca toate deciziile sunt gresite. Dar incerc sa fiu cat mai realista, si sa imi aplic propiile sfaturi.. incerc. Nu trebuie sa iti explic multe, sunt sigura ca intelegi mai mult decat necesar. Te imbratisez si eu cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. scriu cu întârziere ... nu se poate accesa zona de a deveni membru la blog-ul tău (aşa aş afla mai repede când postez ceva...)-poţi să faci ceva?
    minunate ceşcuţe !
    am văzut şi eu foto de la carnavalul ce a fost pe la voi... minunat carnaval! am o prietenă care mi le-a transmis !!!
    îţi doresc, cu drag, multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga prietena, multumesc de vizita! :)
      Nu stiu de ce nu se poate accesa acea zona.. eu o vad disponibila. Imi pare tare rau ca nu merge, o sa incerc sa rezolv daca pot.
      Din pacate nu am putut sa ne bucuram mult de carnaval.. sotul a trebuit sa lucreze zilele alea, iar eu.. singura nu prea imi place sa ma duc.
      Te pup cu drag!

      Ștergere