3 nov. 2016

Cumparaturi septembrie (DM, Yves Rocher, Kiko)

Deja suntem in noiembrie, dar trebuia sa va arat si noutatile cumparate in septembrie. Din octombrie nu am nimic nou (cred). Majoritatea deja le-am incercat, folosit.. sa vedem despre ce e vorba!

Yves Rocher
Un gel de dus enorm cu aroma de mango si coriandru. 
O paleta de farduri si o baza fixativa pentru fardul de pleoape.
Restul le-am primit cadou de la ei, nu mai stiu cu ce ocazie/oferta. O agenda 2016-2017, un caietel si un balsam de corp cu ulei de argan biologic si ulei esential bio din floare de portocal, cu proprietati calmante. Ador crema asta, miroase excelent!! Este si destul de mare, are 200ml.

Kiko Milano
Eram in graba asa ca nu am avut timp sa ma uit la rujuri din pacate, desi mi-ar fi placut sa pun mana pe vreunul. Dar in schimb am luat doua rimmeluri ca sa le incerc si fardul asta sclipitor.
Rimmelurile sunt urmatoarele: Volume attraction mascara si Long eyes+ active mascara. Cel din stanga le lungeste iar cel din dreapta ofera volum. M-au costat foarte foarte putin, in jur de 3-4€ fiecare, asa ca nu ma asteptam sa faca minuni. Dar imi plac tare mult. Intr-adevar isi fac treaba! Cred ca nu mai iau Sexy Pulp de la YR o vreme...

DM
De la ei am luat iar un gel de dus cu perle de ulei cu aroma de rubarba si magnolie. Zic iar pentru ca mai luasem un gel de dus cu perle de ulei si mi-a placut mult, dar acum nu l-am mai gasit, doar pe asta. Am zis sa incerc, si am descoperit ca rubarba miroase bine :))
Doua geluri de ras, fiindca erau editie limitata. Unul e cu aroma de cocos si hibiscus (Coconut Kiss) iar celalalt e cu aroma de Amaryllis (Oriental Flower). Folosesc cel de cocos si imi place cum miroase plus ca isi face bine treaba.
 Rezerve pentru aparatul cu spray Glade. De obicei iau de lacramioare dar nu am gasit. Nu imi place ca nu le pot mirosi inainte sa le cumpar. Acum am pus ultimul din poza "Be Cool" si abia astept sa se termine!! Miroase ingrozitor... :( Cel putin mie nu imi place deloc! Sper ca celelalte sa miroasa mai bine.
 Ruj Nyx, vitamina B12 si ulei de cocos bio.
 Rujul lichid de la Nyx deja l-am folosit de cateva ori si imi place. Rezista multe ore, e mat si culoarea este pe gustul meu. Cand se usca face niste gomoloase pe interiorul buzei, pe care eu le dau jos cu un servetel, si apoi nu imi mai da probleme. Prima data m-a cam enervat, pana m-am obisnuit. E primul meu ruj lichid :))
 Poza am facut-o chiar cand am incercat rujul, deci sa nu va uitati prea tare la cat de rau l-am aplicat :D

Va pup!

17 comentarii:

  1. Foarte diversificat, ceea ce-mi place mult, pentru ca asa-i fain: in fiecare zi altfel. :)
    Imi plac rimelurile, si rujul tau lichid. De fapt, cam toate produsele pe care le-ai prezentat par a fi ok spre super. Mai putin "be cool"?! :))
    Seara frumoasa sa iti fie! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt curioasa cu rujul lichid, am si eu unul dar nu l-am incercat inca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Să le foloseşti cu plăcere ! Dacă nu-ţi place Be Cool schimbă-l şi-l păstrezi de rezervă când poate se întâmplă să nu ai altul la îndemână. O seară frumoasă, Evelyn !

    RăspundețiȘtergere
  4. interesante produse !
    îţi plac culorile mai închise la nuanţă la rujuri !
    cu drag, îţi doresc o seară cât mai plăcută !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu drag! Rujul arata super, ca si fardul de la Kiko. Relaxing zen iau si eu de obicei, chiar imi place!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu pateam asa la rujul lichid, dar daca imediat dupa aplicare musc dintr-un servetel nu mi se mai aduna acele cocoloase si parca si rezista mai multicel. E drept ca eu am unul ieftinel, dar de care sunt mai mult decat incantata.
    Sa iti fie de bine cu noutatile!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rujurile mele favorite sunt de la Sephora. Sunt mate si rezista toata ziua chiar daca bei mananci etc. Si nu costa foarte mult. Sunt tot in nuante aprinse. Si trebuie sa ma duc si eu intr-un Kiko... Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba nuanta de ruj si iti sta tare bine,eu nu sunt asa indrazneata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu buzele rujate astfel ma duci cu gandul la Iulia Albu ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cam asa fac toate rujurile rezistente dupa o anumita perioada...dar culoarea e dementiala :) Eu fac foarte des comanda la Yves Rocher, imi plac cadourile lor, pe cele mai multe le dau cititoarelor mele prin Giveaway ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. multe bunatati! sa te bucuri de ele :)

    am primit si eu un colet yr chiar ieri, dar lumina proasta m-a impiedicat sa le pozez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Kiko... AI MINUNATII DE LA KIKO! Si eu nu... :( Gata, nu ne mai jucam. :))

    Multe din cumparaturile tale le-am cam facut si eu (mintile astea luminate), desigur, Kiko e o exceptie dureroasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. O mulțime de tentații! Oricum, eu sunt fană fidelă a produselor de la Yves Rocher!

    Zi frumoasă, Evelyn!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place rujul lichid, pe ale mele le-am abadonat datorita buzelor mele care daca nu sunt uscate pe moment se usuca repede, doar cu rujuri cremoase si balsamuri le potolesc.
    Odorizantul Glade cu lacramioare, varianta din plastic fara aparat, il tin in masina, asa ce ne place. :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. evident ca si pe mine m-a dat pe spate rujul :).
    Sa il folosesti cu drag, se potriveste tenului tau.

    RăspundețiȘtergere
  16. Unde ai disparut si cand vei reveni pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  17. Fardul imi place foarte tare, e asa ca o seara de vara pe nisip:)

    RăspundețiȘtergere