8 aug. 2016

Colectia de rujuri

Salut!

Azi m-am gandit sa va prezint colectia mea de rujuri. Dupa o mare curatenie intre ele, astea au mai ramas. Deocamdata imi sunt de ajuns, unele chiar nici nu le folosesc. Si puteti sa observati ca ador rujul rosu! :D

Le iau pe rand, incepand din stanga.

- Deborah 06 Rosetto : 24h power. Si chiar este un ruj care rezista toata ziua pe buze. Desi culoarea nu este un rosu puternic cum imi place mie, este unul dintre rujurile mele preferate. 
- Deborah 17 Rosetto Light Creator. Pe acesta de exemplu nu il folosesc deloc :))
- Deborah 49 Rosetto Mat : 24h. Acesta este mai maroniu decat primul, dar e la fel de mat si rezistent.
- Yves Rocher 81 Brun Nude : Moisturizing Cream Lipstick. Nici pe acesta nu il folosesc.
- Yves Rocher 12 Rose Ispahan : Moisturizing Cream Lipstick. E rozuliu, nu e mat, si nici nu rezista pe buze. Nu prea stiu de ce am cumparat rujurile astea de la Yves, dar nu le prea folosesc.
- Kiko 914. Este un visiniu inchis si mat. Rezista destul de bine pe buze.
- Deborah 03 Rosetto Atomic Red. Nu e mat, si este un rosu prea deschis pentru mine, nici nu este foarte rezistent, dar merge pentru o zi de vara.
- Luxury Lipstick, Ten Image Professional, Barcelona. Nu gasesc niciun numar. E rujul pe care l-am folosit la nunta mea, si la salonul unde m-au machiat, l-am si cumparat. Imi place enorm, e mat si rezista bine 8 ore.
- Deliplus 09 Cremosa. Este un rosu intens si ador acest ruj! Nu rezista atat de bine, dar are o culoare foarte exploziva. Pentru cele care va aflati in Spania, se gaseste de cumparat doar in Mercadona si mi se pare ca nu este deloc scump.
- Kiko 111 Creamy Lipstick. Este un visiniu mai cald decat celalat ruj Kiko, rezista foarte bine pe buze si este preferatul meu! :)

Care va place cel mai mult? Ce culori preferati voi?

24 de comentarii:

  1. Nuanta mea preferata este Carnation de la Avon. Mai nou ma dau cu Vintage Pink (Avon)...iar cel din gama luxe i l-am dat matusii mele pentru ca ii placea mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am avut ocazia sa incerc niciun ruj de la Avon. De fapt niciun produs de la ei, din pacate..

      Ștergere
  2. frumoase nuante, cred ca o sa fac si eu curand o curatenie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam rujuri foarte vechi, care deja miroseau urat. Sa vedem daca sunt capabila sa le termin pe astea din poza :))

      Ștergere
  3. :)) Eu n-am avut in viata mea atatea rujuri. Si cele cateva pe care le am le folosesc din an in Paste. Cred ca iti vine bine rosul si visiniul, fiindca ai pielea foarte alba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu mi-au placut rujurile, inca de mica. Ironia este ca nu prea ma machiez. Niciodata nu am avut rabdare sa ma machiez, si imi era rusine sa imi pun ruj rosu. Acum nu mi-e rusine, dar nu sunt obisnuita :))

      Ștergere
  4. Oho! :) Ce "colectie"!
    Eu cumpar un ruj numai cand se termina cel pe care-l folosesc. :) A fost o vreme cand aveam "colectie", dar vremea aceea a trecut. Drept e, am mai multe, dar sunt primite - si le folosesc, pentru ca mi se potrivesc.
    Dupa cum le vad in poza, imi place 12 Rose Ispahan (YR), dar si Kiko 914, si Kiko 111.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Colectie" am avut intotdeauna, cred. Primeam rujuri dar nu le foloseam, doar se stricau, apoi le aruncam. Uneori mai cumparam din curiozitate dar tot nu le foloseam :)) Acum, tarziu, le-a venit vremea :)
      Imi plac si mie nuantele visinii! Pupici

      Ștergere
  5. Mi-a stat inima! Ce de minunatiiiiiiiiiiiii. Sa le folosesti sanatoasa si fericita si cum mai vrei tu.

    P.S. Kiko my love! <3
    P.P.S. Deborah nu am incercat pana acum, ce zici, merita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! Unele de la Deborah nu imi plac, dar nu pentru ca nu ar fi bune, ci pentru ca nu sunt pe placul meu. Dar le recomand, uite de exemplu primul ruj il folosesc foarte mult, e cel mai rezistent! Merita sa incerci :) Pupici

      Ștergere
  6. Ce minunatie de culori! Nuanta preferata e Kiko 914, dar as incerca si un Deliplus 09 Cremosa (rosu aprins).

    Eu imi luam unu cand anteriorul se termina. Acum nu am deloc, dar probabil voi lua unul la toamna pe post si de strugurel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am avut rujuri care sa le termin.. (sa vedem ce se intampla cu astea), mai degraba se stricau cu timpul :))
      Toamna si iarna imi place mai mult sa port ruj, e mai comod pe frig :)

      Ștergere
  7. Mie imi plac rujurile mate. Am 3 nuante superbe de la Nyx, dar nici nu am nevoie de mai multe, pentru ca le folosesc destul de rar, de obicei in weekend. Rosu este printre preferatele mele. La fel ca rochia, pantofii si poseta, toate rosii, si rujul rosu aprins este must have in trusa de make-up. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ador culoarea rosie :D pentru orice!
      Inca nu am incercat rujuri de la Nyx, prefer si eu cele mate. Mi-ar lipsi un rosu aprins mat, din cate vad :))

      Ștergere
  8. Ce de rujuri ai :)) Eu am doar 4 si un gloss. 2 nuante de rosu, unul intens, mat si unul mai deschis si putin "sclipicios", unul mov si unul nude. Gloss-ul e roz, dar e un roz placut nu prea strident.

    Imi plac culorile puternice si mi-ar placea sa fiu mai curajoasa si sa le folosesc zi de zi. Cred ca marea dragoste ramane rosul :)

    P.S. cu postarea despre rujuri mi-am adus aminte de rujul verde care se transforma in rosu pe buze. Mama nu prea folosea produse de machiaj, dar avea rujul ala si inca unul maro, urat, pe care nu il suportam deloc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi place sa folosesc nude, sunt foarte alba la fata, cred ca nu ma prinde deloc bine :)) arat ca o fantoma! Iar gloss-urile arata bine, dar pe mine ma deranjeaza, ba mi se lipeste vreun fir de par, ba nu pot sa beau linistita.. Am si eu doua, de-alea cu pensulita. Cred ca imediat expira :))
      Danutza, fii mai curajoasa si poarta rujurile care iti plac! Si mie mi-a placut rujul rosu de cand ma stiu, dar atatia ani am evitat sa ma dau cu el de .."rusine" ca ce ar gandi restul, ca poate ar fi prea indraznet. Nici acum nu ma dau zilnic, nicidecum! Nu sunt genul de persoana care merge sa cumpere painea machiata :)) Ma dau in weekend, si in timpul saptamanii daca ies pe undeva.

      Stiiiiu de care ruj zici!!! Vai, mie imi placea atat de tare acel ruj verde, mi se parea incredibil cum isi schimba culoarea cand se aplica pe buze :)) Si rezista toaaata ziua! Oare se mai gasesc de vanzare?
      Pupici!!

      Ștergere
  9. De mica mi-au placut si mie! :)
    Toate ultimele cinci imi plac de la tine, imi place si port rosu, maronii port mai rar, uneori le combin. Poate e o idee buna si pentru tine.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca voi incerca sa le combin, poate descopar o nuanta interesanta :) Si asa le-as folosi pe toate. Te pup!

      Ștergere
  10. Si mie imi place rujul rosu, si am obiceiul sa strang multe rujuri si sa nu le folosesc, mai nou sunt pasionata de cele rezistente la transfer.

    http://butterfly9999.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit cateva din ele, desi imi plac, nu cumpar foarte multe.. se termina atat de greeeu :))

      Ștergere
  11. Wow ce colectie! Mi- e si rusine sa spun ca eu am doar 2 rujuri, a trecut acea vreme cand aveam tot felul de farduri , rujuri, acum nu ma machiez decat daca merg la nunta, foarte rar ma dau cu rimel si creion, in schimb fetita mea e pasionata de machiaj, dar fiind prea mica pentru asa ceva tot aranjeaza si sorteaza :)Mie imi plac ultimele 2.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu singurul lucru ce folosesc des este rimmelul, atat. Acum am inceput de un timp sa ma dau si cu ruj, si de putin timp am cumparat si tus pentru ochi. In rest, habar nu am de fonduri de ten si farduri :) Niciodata nu m-am machiat. Cateva rujuri sunt primite, asa s-au ales de o colectie :))
      Te pup, Carmen!

      Ștergere
  12. Al doilea de la Deborah il am si eu, si-l folosesc la fel de des :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu prea ma omor dupa rujuri, nu stiu de ce, la ochi pot sa ma machiez pana la tample, dar buzele le prefer mai naturale asa...Am un singur ruj pe care l-am cumparat pentru ca era foarte frumos ambalajul:)) - http://www.aoro.ro/yves-saint-laurent/rouge-volupte/. Este cremos si hidratant, nu are niciun compus care sa ma faca sa inghit intr-una :)) (cum ma fac majoritatea rujurilor), nu stiu cat rezista pe buze:)

    RăspundețiȘtergere