3 iul. 2016

OOTD: Alb, negru si mult verde

Buna!

Ati citit bine. Stiu ca va incurc, dar azi va prezint un "Outfit of the day". De ce? Pai, de ce nu? :))

Am mai vazut pe la multe dintre voi, pe multe bloguri si inclusiv pe youtube, la anumite fete ce urmaresc. Mereu mi-a placut acest tip de postare. Desi nu sunt nici pe departe cea mai cocheta femeie, imi plac hainele, imi plac accesoriile si ador sa vad outfit-uri, sa prind idei, sa pot sa spun "asta as purta si eu" sau nu. 

Precum v-am spus si in ultimul jurnal, mi-am scos la plimbare camera foto Sony. Imi era dor de poze normale, nu facute cu telefonul. A iesit cam asta ce va voi arata, plus alte enspe mii de poze.. logic, ca doar butonul ala e usor de apasat :))

Va rog sa fiti ingaduitoare cu mine, in aceasta postare se intampla multe lucruri pentru prima data: faptul ca fac poze pentru blog (cu mine), cocul din capul meu, si in general aceasta postare e o mare noutate!!

Deci, hai sa ma vedeti :)















Pantaloni: H&M
Bluza: Sfera
Pantofi: Primark (Atmosphere)
Geanta: Primark (Atmosphere)
Tricou: No name. L-am primit de la mama, de la un magazin din Spania, al carui nume nu imi vine in minte.
Fundita din par: I am
Cerceii: Müller

Astept cu nerabdare impresiile voastre si sa imi spuneti daca sunt binevenite aceste postari, sau mai bine raman la.. ce faceam eu pe aici :))

Va pup cu drag! si de la distanta, sa nu cumva sa raciti din cauza mea :D
O zi minunata!

20 de comentarii:

  1. Asta numesc eu - corp de invidiat! Arati foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Laura! Pozele fac minuni, dar in orice caz ar trebui sa fac ceva sport, m-am ingrasat, mai ales la picioare, si desi in blugi nu se vede.. grasimea e acolo :)) Pupici!

      Ștergere
  2. Eu zic ca trebuie sa postez foarte des asa ceva. Imi place mult ce a iesit! Tinuta e super! Kisses si o saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia!! :D
      O saptamana frumoasa si tie! Pupici!

      Ștergere
  3. Daaaaa,mai vreau asemenea postari! Iti sta tare bine combinatia asta de hainute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Ma bucur tare mult, Carmen, sa aud asta. Multumesc mult! Pupici

      Ștergere
  4. Imi place tinuta, imi place stilul. Sandalele se potrivesc tinutei dar cred ca nu se potrivesc prea bine zonei in care au fost facute fotografiile.
    Postarile de gen nu le caut prea mult dar am observat ca au succes, deci ar fi fain sa mai postezi, mai ales ca ai si corp nu doar frumos, ci unul caruia i se potrivesc multe stiluri.
    Succes!
    Pupici, frumusete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Diana!
      Iesisem la plimabare, si am facut aceasta oprire, asa, pe langa padure, caci mi-e destul de rusine sa imi fac poze in public :))
      Ma mai gandesc ce sa fac, mie imi place sa vad astfel de postari, la fel cum imi plac cele despre retete, despre gradinarit, sau teme diverse. Dar nici nu vreau sa ametesc lumea pe aici cu toate nebuniile mele.
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  5. frumoase fotografiile, frumoasă şi fata !!!
    glumesc ! dar chiar mi-a plăcut postarea !
    mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru aprecieri :)
      O saptamana minunata, draga japoneza!

      Ștergere
  6. Multumesc Luiza! Peisajul a fost "ales" la intamplare. Pur si simplu am trecut pe acolo si am facut aceasta oprire. Era un loc mai retras, iar mie mi-e rusine sa imi fac poze in public :))
    O saptamana frumoasa si tie, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place mult această ținută, mai ales pentru că ai asortat excelent culorile turcoazul pantalonilor cu albul tricoului, culoarea pantofilor regăsită în geantă și în imprimeul tricoului. Și cerceii sunt tare drăgălași. Felicitări, foarte inspirată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Zinaida! :)
      Gentuta are putin turcoaz, nu stiu cat de bine se observa in poza. Asa mi-a venit inspiratia cu pantalonii :D Alb, negru.. si o pata de culoare, oricare, mereu arata bine. Weekend placut!

      Ștergere
  8. Evelyn iti sade bine in green! :D Emotii am si eu, uneori depun mai mult efort de dragul locului, trebuie sa ne gandim la ceea ce dorim sa transmitem. Foarte frumoase sandalele tale, te incurajez sa faci ceea ce iti place, experimenteaza!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi fain! Una dintre culorile mele preferate este verdele, mai ales verdele lime, se asorta de minune cu parul portocaliu (de care mi-e foarte dor).
      Pupici!!

      Ștergere
  9. Cred ca poti continua si pe acest drum! Iar nuanta de verde aleasa este una din preferatele mele. Si fluturasii - cercei mi-au placut muuult!
    Orice incercare reusita este un pas spre inainte!
    Succes si pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Suzana! Chiar vad ca postarea a placut, poate voi mai face :) Blogul meu nu are nicio definitie, deci mi-am zis ca pot sa pun ce vreau pe el. Doar ca nu vreau sa innebunesc lumea care intra pe aici :))
      Pupici, un weekend minunat!

      Ștergere
  10. Ce imi plac sandalele! Pot sa le fur!? :) Sandalele si geanta, doar atat- nimic mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihi.. Sandalele le ador si eu. Sunt inalte si foaaarte comode. O sa imi para rau toata viata ca nu le-am luat si pe albastru :))
      Iar geanta are o poveste interesanta. Eram in Primarkul din Barcelona si era o gramada de lume. Aveam cosul plin de haine si ne grabeam sa iesim caci sotul meu nu poate sta in locuri aglomerate. La casa am descoperit geanta asta, cazuse in cos (sau poate a pus-o cineva), cert e ca mi-a placut si am lasat-o :) De atunci am folosit-o foarte mult, e ca un sac!! :))

      Ștergere
  11. Nice natural look)
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere