8 iul. 2016

Cumparaturi iulie

Salutare :)

Iar am dat banii, ca nu ma pot abtine :))
Deci, sa trecem la treaba. Sunt doar cateva, nu am multe de aratat azi.

 De la Yves Rocher mi-am cumparat un gel de dus cu zmeura si menta si un balsam de buze tot cu zmeura, ca ador zmeura, se vede? Balsamul miroase excelent, dar cele care le aveau altadata mi se pareau mai bune. Gelul de dus imi place, menta nu ma fascineaza dar trebuie sa recunosc ca rolul ei aici este important, imi ofera prospetimea necesara. Am primit cadou un mini-gel de dus cu mango si coriandru si o crema micuta dar nu am poza. Miroase bine gelul dar inca nu l-am incercat. Ah, mi-as dori ca gelurile lor de dus sa faca mai multa spuma.



Agenda paperblanks. Cine cunoaste, stie. Sunt agende scumpe (foarte scumpe) dar adorabile. Pacat ca nu puteti sa o atingeti, e matasoasa. Include calendar 2016 si 2017, deci merita banutii, zic eu. Nu va mai vorbesc de cate alte minunatii include, decat de buzunarelul de la capat si de caietelul de adrese. In buzunar pot sa pun tot felul de notite, si caietelul de adrese intra si el in buzunar. Agenda are doua "semne de carte" satinate, unul este rosu, iar celalalt auriu. AICI gasiti pagina web, daca vreti sa aruncati o privire. Cautand pe acolo, am vazut ca sunt multe magazine in Romania unde aceste agende se pot cumpara :)


O rochie.. pe care am pozat-o in graba, dar probabil o sa v-o arat vreodata pe mine :D Imi place foarte mult! Am cumparat-o in H&M, este din noua colectie. Va pun link direct AICI daca va intereseaza. Eu port marimea 38 si mi se potriveste. E luuunga si "crapata" in parti cam pana sub genunchi. Pretul il gasiti in link.

 Sandale de la Vögele Shoes. Magazin elvetian, dar AICI aveti link direct la aceste sandale, daca cumva in poza mea nu se vad bine sau aveti ocazia sa cumparati de la ei. Toc: 11cm. Le ador si sunt foarte comfortabile :)

 Botine de la H&M. Le-am cumparat la reducere, costau vreo 49€ si le-am luat cu 20€. Eu port 39 de obicei, dar cateodata si 38 imi vine. Disponibile erau doar pe 38 si 37, deeeci.. le-am luat acasa :)) Culoarea nu se vede foarte bine, este un bej-camel. Abia astept sa vina toamna sa le pooort :D Le-am cautat pe pagina lor, si nu le-am gasit. Deci nu am link.

Va amintiti cum era cu lalele culese de mine in aprilie? Pai exact asa le-am cules si pe acestea, si exact din acelasi loc :) Imi pare rau ca nu am facut poze la cules, dar se apropia ploaia si ne cam grabeam. Nu-i asa ca sunt frumoase?


Sa aveti un weekend cat mai frumos, va pupacesc cu drag!

25 de comentarii:

  1. Rochia aia ma tenteaza si pe mine. Celelalte culori sunt deja reduse cu pana la 50% :)
    Sa le porti sanatoasa!
    Buchetul e tare fotogenic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochia e minunata, imi place mult. Am mai vazut si alte modele, dar nu m-au atras atat de mult. Unele erau prea transparente. Asta era si pe galben cu albastru, asa ceva. Faina, dar m-am abtinut :))
      Multumesc, pupici!

      Ștergere
  2. tii, ce faine is sandalele! dar ca 11cm sunt multi, prea multi pt mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si pentru mine cam multi, dar acest fel de toc ajuta muuult, foarte mult. Ii face sa fie foarte comozi. Problema mea este ca mi se umfla picioarele dupa un timp (pe tocuri), asa ca degeaba sunt foarte comozi, ca dupa un timp trebuie sa ii dau jos.
      Am fost prea comoda in ultima vreme, mi-am propus sa folosesc tocuri mai des :)

      Ștergere
  3. Banii sunt facuti sa circule si observ ca te pricepi foarte bine sa ii pui in circulatie. :)
    Si mie imi plac gelurile de duş care fac mai multa spuma.
    Sandalele si botinele sunt frumoase - tocurile, insa, pentru mine sunt "cauza de accident". :))
    Rochia e pur si simplu superba!
    Frumoase flori ai de unde culege!
    Iti doresc sa ai un weekend minunat! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana! Rochia mi-e si mila sa o port, nu cumva sa se uzeze :)) E atat de fina.. Daca era si in alte culori, cu greu m-as fi abtinut. Celelalte modele nu erau chiar pe gustul meu (noroc).
      Weekend frumos, te pup!

      Ștergere
  4. Gelul de dus de la YR si balsamul de buze sunt minunate! Ca sa nu mai zic de miros... DIVIN. Imi place mult agenda, sa o folosesti su spor in toate.

    Si rochita e simpatica foc acum 2-3 ani aveam si eu sifonierul plin de rochite lungi. Acum am trecut pe midi. Sa o porti sanatoasa si sa atragi toate privirile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu anul trecut mi-am luat o gramada de rochite cam pana pe la genunchi. Anul asta nu am chef de niciuna. Parca as prefera rochiile lungi, ma simt mai comoda.
      Multumesc!

      Ștergere
  5. interesante cumpărături !
    să porţi sănătoasă ceea ce ţi-ai cumpărat ! frumoasă rochia !!!
    cu drag, weekend plăcut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru aprecieri :)
      Weekend frumos si linistit!

      Ștergere
  6. Eu folosesc de mult timp produsele Yves Rocher. Caracteristica lor de bază este: cât mai puține chimicale, cât mai mult bio. Asta este cauza pentru care gelurile de duș nu fac atât de multă spumă. E de bine, crede-mă!

    Săptămână ușoară, Evelyn!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de stiut, multumesc. Si mie imi place Yves Rocher, am mai folosit lotiuni de corp si altele, dar nu prea am cumparat geluri de dus. Pana acum. Miros foarte placut produsele lor, si daca mai sunt si bune, perfect!
      Weekend minunat, Zinaida!

      Ștergere
  7. Imi plac tare mult agendele si sandalele, desi acestea din urma mi se par cam inalte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Parca si rochia are print floral, nu? Faine achizitii, tare as vrea sa pot sa-mi scot si eu pantofii/botinele insa monturile mi-au interzis tocurile. Cred ca nu scap de operatie.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela. Imi pare rau sa aud asta.. Eu doar cand aud de operatii deja tremur.
      Pupici!

      Ștergere
  9. Ce frumoasa e agenda...imi place de tine ca esti prevazatoare si iti cumperi ghete vara.. .;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Da, pai daca erau la oferta :)) De ce nu? Abia astept sa ajunga toamna sa le pot purta! Weekend frumos!

      Ștergere
  10. De un timp prefer sapunurile solide chiar si pentru baie. Mai ales pe cele facute traditional, cu ulei de masline. Le cumpar in vacante si dupa ce imi parfumeaza sertarele cu albituri le vine randul la folosinta. Chiar si pentru par am un sapun cu ulei de roze, pe care nu l-as schimba pe nici un sampon :)
    Agenda e tare frumoasa si imi inchipui ca e placut sa o atingi. Ma atrage :)
    Weekend placut, Evelyn !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am preferat sapunurile solide pentru spalarea mainilor. Imi da senzatia ca sunt curate, cele lichide nu. Poate mi-ar placea si pentru corp, dar nu le folosesc din lene, cred. E mai comod sa folosesc gel de dus. Ohh da, si eu mai pun sapunuri printre haine, la fel cum facea bunica. Mereu gaseam sapunuri ascunse prin dulapuri. Acum cam asa e si la mine :))
      Weekend minunat! Si bine ai revenit!

      Ștergere
  11. Hehehe, agenda e frumoasa, ma bucur mult de ea.
    Pupici, weekend frumos Luiza!

    RăspundețiȘtergere
  12. ce frumoasa este agendaaaa...

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa la folosesti pe toate cu drag! Botinele arata minunat!

    RăspundețiȘtergere