19 iun. 2016

Cumparaturi iunie

Incerc pe cat pot sa fiu prezenta pe blogosfera, si desi las putine comentarii in ultima vreme, sa stiti ca va citesc (cam de atat am timp dimineata si seara). Sunt niste saptamani aglomerate pentru mine, fuga sus, fuga jos.. chestiile de rezolvat parca nu se termina niciodata, cand am senzatia ca mai e putin, apar altele.. deci cam asa merge treaba. E stresant, cateodata imi vine sa le las pe toate balta, dar nu se poate :)

Joi mi s-a cam terminat rabdarea asa ca ia ghiciti ce am facut! Exact, cumparaturi :)) Am avut putin timp liber dupa-masa, asa ca am dat o fuga la Müller. Am cumparat tot felul de prostioare pe care vi le arat si voua imediat. Vineri am fost cu sotul sa cumparam un GPS, fiindca am decis ca in august vom merge cu masina in Romania (avem o nunta, daca va amintiti). Pe langa GPS, normal ca a mai cazut cate ceva in cos..

Sa incepem, deci.

Toate astea au cazut in cosul de la Müller:


Trei tusuri, toate de la Essence. Am stat o eternitate sa aleg, erau multe alte brand-uri, dar cum sunt incepatoare, am luat ce a fost mai ieftin :)) Amalia mi-a recomendat sa cumpar de la NYX, ceea ce nu uit si o voi face cand o sa cred ca ma descurc destul de bine :)


Vitamine, Magneziu si Calciu, agrafe, si alte maruntisuri.


Rimmel tot de la Essence, care nu m-a convins deloc, corector de oje Misslyn, mai am unul de la Deborah, dar e destul de uzat deja; si un lac de unghii amar ca sa franez viciul de a-mi roade unghiile. E de la Herome, se numeste Bye Bite si deocamdata functioneaza :D


Sampon uscat Batiste, un Nivea Styling Mousse si un gel de dus Marie Colette care miroase a bomboane :). Deja l-am si incercat si nu prea e pe placul meu. Miroase bine, dar e prea lichid si nu prea face spuma.

Gata cu cele cumparate joi. M-am bucurat de tusuri, pe care deja le-am incercat si pot sa spun ca mi-au iesit destul de bine liniutele de la ochi, de Batiste, mai ales ca erau la oferta; de lacul amar, vitamine si chestia aia pentru par :)) nu stiu cum i se spune.

Vineri:


GPS-ul, Tomtom.


Babyliss ca sa imi fac parul cret, poate cand acesta va creste putin :)) L-a vrut neaparat sotul meu, deci nu eu am fost cu idea, sa stiti :D



Un cutit bun japonez. Mereu sunt in cautare, acum imi pare rau ca nu am luat inca vreo doua.


Cam atat. Si aici inchei postarea, caci blogspot-ul mi-a dat multa durere de cap astazi: nu m-a lasat sa pun pozele cum am vrut, mi le-a tot miscat din loc, mi-a creat spatii pe unde nu am vrut, nu m-a lasat sa aliniez textul peste tot, etc.

In rest, aici ploua, asta e vara noastra, o tinem asa de cateva saptamani bune. Azi mergem in Franta la o zi de nastere, de aceea si graba. Sa aveti o duminica placuta, va pup cu drag!



23 de comentarii:

  1. Bune capturi! M-am uitat cu interes la ce-ai cumpărat de la Müller. Babyliss ce este, ondulator bănuiesc, nu? Eu am o perie electrică, dar tare mi-aș dori ceva mai performant (am părul scurt, da-l usuc la perie, că altfel stă fleșcăit ca o mătură). Problema e că nu știu ce vreau. Tipic feminin, de altfel :)))
    I so much feel you cu rosul unghiilor! Mi-am ros unghiile de la 6 la 35+ de ani și nimic nu a ajutat. Nici lacul amar, nici bilețelele motivaționale... M-am lăsat după niște ani de terapie (începută, evident, din alte cauze; dar probabil mi-am rezolvat niște probleme emoționale care aveau legătură și cu asta). Poate la tine va fi mai simplu :) Îți doresc din tot sufletul să scapi de obiceiul ăsta, eu de când m-am lăsat cumpăr oje în disperare :)))
    Duminică faină! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greta, Babyliss este ondulator, da. Parul meu e lins, subtire, drept, lipit de cap.. :)) Imi place sa mi-l fac cret, ondulat, sau oricum doar sa aiba o alta forma, volum, ceva. Darrr, nu ma pricep deloc. Deci trebuie sa ma invat, ca nu am incotro.
      Si eu mi-am ros unghiile de cand ma stiu, si la fel nimic nu a functionat. Mereu am asociat rosul unghiilor cu stresul, pentru ca am avut vreo 2-3 perioade in viata cand am reusit sa am unghii lungi si chiar frumoase. Si au fost perioade linistite si fericite. Nu ca n-as fi fericita acum, doar ca sunt stresata, nu sunt deloc linistita. Deci si la tine rosul unghiilor se asocia cu anumite probleme emotionale.
      Am oje o gramada, stau acolo asteptand sa fie folosite :))) Deocamdata sa stii ca functioneaza acest lac, nu ca ar fi atat de insuportabil gustul amar, dar cand il simt imi dau seama de ce se intampla si automat cobor mana. Aveam cumva nevoie de un reminder.
      O saptamana mai tarziu, iti doresc si eu o duminica cat mai frumoasa! Pupici

      Ștergere
  2. In ceea ce priveste si viata mea, vorba aia, e ca melodia Rihannei - Work, work, work, si restul nu mai inteleg nimic :))
    Sa folosesti cu drag tot ce ai luat, pune te rog, data viitoare, daca vrei, si preturile, pentru curioasa de mine :))
    O saptamana minunata sa ai! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Claudia!
      Preturile nu m-am gandit ca ar fi de ajutor, dat fiind ca nu cumpar din Romania, si nici nu sunt sigura daca acolo s-ar gasi anumite produse care le cumpar eu; dar desigur, nu e nicio problema sa le pun :)
      Duminica faina, pupici!!

      Ștergere
  3. Cum zici?! Ca imediat ce se termina una incepe alta? :)) Si pe mine m-au epuizat in ultimul timp! Parca nu se mai termina cele de rezolvat!

    Pe mine, daca ma trimiti in supermarket si-mi spui sa cumpar o bomboana roz, intreb un angajat unde sunt bomboanele roz, merg ca vantul, iau una si tot ca vantul la casierie = nu ma descur in magazine, nu-mi place sa fac cumparaturi, dar fac, pentru ca nu am de ales, dar dureaza atat de putin! Hainele nu le probez - stiu "din ochi" daca mi se potrivesc si nu m-am inselat vreodata. :)
    Imi plac minunile pe care le-ai cumparat! Sa le folosesti cu placere, si cu folos (ma gandesc la GPS).

    Cu vointa poti renunta la rosul unghiilor! Cum duci unghia la gura, cum te opresti - simplu! :) In plus, gandeste-te ca pe degete sunt microbi, sau ca-ti strici dintii... Sau foloseste un elastic: cum vrei sa rozi unghia incepe sa tragi de elastic.
    Iti doresc sa ai o saptamana cat mai frumoasa, mai relaxata. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa ma duc la cumparaturi, fie de haine, alimente, orice :)) Ce norocoasa esti cu hainele! Si eu cateodata le-am mai nimerit, dar de obicei trebuie sa incerc.. ca si cu incaltamintea. Nu neaparat pentru marime, ci pentru ca deseori hainele nu stau pe corp precum le imaginam noi vazandu-le pe umeras.

      Lacul acesta functioneaza grozav. Eu cand imi rod unghiile o fac fara sa vreau, fara sa gandesc.. pe cand imi dau seama ca am mana in gura, nu mai e unghie :)) De aceea e atat de bun acest lac, simtind gustul acela amar, imi dau repede seama de ceea ce se intampla si ma opresc.

      Duminica linistita, Diana, pupici!!

      Ștergere
  4. Iiiii super cumparaturi! La cat mai multe :) Si daca vrei sa nu mai rozi unghiutele, incearca sa dai cu ceva iute pe ele, pui in lacul de unghii si cand vrei sa rozi o sa ai o super surpriza. O prietena a mea asa s-a lasat :)

    Asteptam si alte cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Deocamdata cu amarul functioneaza foarte bine! hehe, sunt fana a tot ce e iute si piscaret :)) Sper totusi daca reusesc sa ma las, sa ma si tina..
      Te pup!

      Ștergere
  5. Frumoase si diverse achizitii! Girlish - sa iti fie de bine si sa le folosesti cu drag!
    Eu multe nici nu as sti sa le folosesc (tusul, de ex.). dar la elasticele si clamele de par... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :)) E prima data in viata mea cand cumpar tus. Ca sa se inteleaga mai bine: in afara de rimmel si cate-un ruj, nu folosesc (foloseam) absolut nimic altceva. Acum am decis ca vreau sa ma invat cu tusul, si chiar imi iese ceva bun, desi poate stau o eternitate in fata oglinzii.
      Si cu clamele alea... eu sunt singura care nu se descurca? :)) serios, nu le stiu pune bine, dupa ce le indes in par, imi dau seama ca nu sunt lipite de cap, daca incerc sa le scot sa le pun iarasi, mai rup minim 10 fire de par, care pentru parul meu chiar conteaza :)) ca am putin! Off.
      Duminica faina, pupici!

      Ștergere
    2. ruj si rimmel si la mine. Candva foloseam creion negru pe pleoape, acum am doar unul de sprancene.
      Cu clamele insa sunt AS :D (am avut par lung, fiica mea are plete :D )

      Ștergere
  6. Nostime cumpărături! Eu mi-am luat eyeliner lichid dar îmi tremură mâna și iese linia strâmbă! :)) Tot cu creionul...
    Zicem de nu stiu când să ne luăm GPS, dar nu stiu cum se face că nu am reusit până acum, deși avem nevoie de vreo două ori pe an. Poate anul ăsta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot incerc, pana iese ceva bun. Mai sterg, mai fac din nou.. cateodata linia merge aiurea, mai pun sa fie dreapta, pana imi dau seama ca am pus prea mult si linia care trebuia sa fie subtire are cca. 1cm :)) Dar nu ma las batuta hehehe
      Daca va ganditi sa va luati GPS pana la urma, recomand cu mult drag Tomtom sau Garmin, amandoua sunt marci foarte bune, si nu neaparat scumpe, au diferite modele.
      O duminica cat mai placuta!

      Ștergere
  7. Frumoase alegeri! Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  8. Noi folosim telefonul pe post de GPS, restul detaliilor sotul le stie. :)
    Spor in toate si sa foloseste produsele cat mai mult timp!
    Eu am renuntat la conturarea ochilor, nu am nici mana stabila.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi in Spania foloseam telefonul. Aici nu avem internet pe telefon, caci prindem wifi in multe locuri.. in fine, inca nu ne-am decis sa ne facem contract. Deci e greu, GPS-ul de la telefon nu functioneaza foarte bine fara internet. Pupici!

      Ștergere
  9. Ah, cat as vrea sa fie iarna si sa pot folosi eyeliner :)) vara imi transpira toata fata si devin panda daca aplic tus. Sa te bucuri de produse! xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Cat as vrea si eu sa fie iarna, dar ca sa scap de caldura!!
      Multumesc, Mada, pupici!

      Ștergere
  10. Hehe, eu mi-am ros unghiile pana in liceu, apoi am inceput sa le las sa creasca si imi era mila sa le mai rontai :))

    Cu tus nu am reusit niciodata sa ma dau, imi tremura si mana si pleoapele..dezastru total =))))

    Te pup! Weekend placut !!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca ai reusit sa te lasi de rosul unghiilor! Si mie mi-e mila, dar degeaba, ca tot le rodeam :))
      Ahh, si mie imi tremura pleoapele.. nu ca as avea maini foarte bune, dar e mai grav cu pleoapele. Daca iti place, eu zic totusi sa mai incerci si sa nu te lasi batuta :D
      Pupici!

      Ștergere