21 ian. 2016

Prajitura si zapada

Salut! :)

Maine vine sora mea, Andreea. Nu puteti sa va imaginati cat o astept! Nu e usor sa fiu departe de ea, fiindca am nevoie de ea, de momentele noastre impreuna. E haios, cand ma gandesc la cate certuri aveam cand eram copile, eram mai tot timpul intr-un razboi. Dar razboiul se termina de fiecare data cand ne bagam in pat seara (dormeam impreuna cand eram mici), fiindca atunci lasam toate la o parte si ne povesteam secrete. Diferenta de varsta a facut sa nu fim foarte apropiate pe atunci; pe cand eu ma jucam cu papusi, ea deja se uita dupa baieti :)

Dar viata a facut asa incat sa depindem una de alta. V-as povesti indelungat despre noi doua, si de cum am ajuns sa fim asa "dependente" una de alta, dar poate altadata. Cert e ca o iubesc enorm pe sis' a mea :)

Am facut intr-una din zile Clafoutis de mere si scortisoara dupa reteta Cristinei (click pe link sa vedeti si voi reteta!). Al ei arata mai bine :)) Dar a iesit chiar foarte bun!! Poate am pus putin prea mult zahar, dar dupa ce s-a racit de tot, nu se mai simtea atat de tare. Am vrut sa duc jumatate la o cunostinta, dar uitasem ca e alergica la scortisoara.







Am avut drumuri, ca in fiecare zi, doar ca eu de obicei nu scot telefonul sa fac poze. Am zis totusi sa va arat pe unde trec zi de zi :)











Ultima poza am facut-o intr-un magazin, pentru ca ma indragostisem de tot ce era acolo!! Si ce rusine mi-a fost sa fac poza! :))

Va pupacesc!

9 comentarii:

  1. Multumesc, Luiza!
    Da, da.. vad si eu zilnic hornurile caselor, poza aceea e facuta de pe terasa. O fi avand lumea seminee :D Si tu ai soba, ce fain de tine! Caldura, paturica, ceva cald de baut, o carte.. Eu ma mai lipesc cateodata de calorifer :)) dar mnah.. nu se compara. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. câte ceva înţeleg din legătura dintre voi, două surioare aflate la distanţă una de alta...
    şi eu am o soră dar mai mică cu 10 ani şi este atât de departe de mine...nu a mai reuşit să ajungă pe la noi de peste atât de mulţi ani că nici nu mai îi număr...
    vă doresc din toată inima să vă iubiţi toată viaţa voastră şi să reuşiţi să vă întâlniţi periodic - este cea mai mare bogăţie sufletească să nu fii singur pe lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte greu cu distanta. Nu regret mutarile de tara si tot ce mi-a adus viata, dar regret faptul ca nu pot fi zi de zi langa ai mei. Si daca nu i-as vedea zilnic, dar macar sa stiu ca sunt aproape. La fel iti doresc si tie, sa poti sa te intalnesti mai des cu surioara ta mai mica! Ce ne facem cu kilometrii astia... Te pup cu mult drag!

      Ștergere
  3. Distractie
    placuta cu surioara ta,sunt sigura ca o sa petreceti momente frumoase impreuna.Ce-mi plac chestiutele din magazin,uneori ma uit si eu pe net la tot ce e roz si colorat pentru bucatarie.Si zici ca e buna prajitura? poate fac si eu in we.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Carmen, pacat ca vine doar 3 zile, dar vor fi intense! E buna prajitura si chiar foarte usoara! Eu am pus multa scortisoara si in loc de esenta de nuca, esenta de rom, ca asta aveam. Incearca si tu :)
      Vai, eu sunt innebunita dupa orice pentru bucatarie. Si atatea se inventeaza.. ca daca as putea sa cumpar tot ce vad si imi place, ar trebui sa mut bucataria in sufragerie :)) Astea care le-am pozat (mai erau, dar repet, imi era rusine sa fac poze) erau atat de draguuute, vintage, cu citate frumoase, tonuri pastel, off.. pacat ca preturile erau mai urate :) Te pup cu drag Carmen!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc mult Coco!! Pacat ca nu mai este zapada, dar vom profita de soare :)

      Ștergere
  5. nu pot decat sa-ti urez zile faine alaturi de sora ta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Alina! Sper sa treaca inceeet inceeet :*

      Ștergere